HQ Set Support Level not working?

A complete overhaul and re-development of Gary Grigsby's War in the East, with a focus on improvements to historical accuracy, realism, user interface and AI.

Moderator: Joel Billings

Post Reply
fighterf4u
Posts: 38
Joined: Tue Jan 26, 2021 2:08 am

HQ Set Support Level not working?

Post by fighterf4u »

I'm playing the Operation Mars scenario as the Soviets on 1.02.39_Beta and I've noticed that that the HQ support levels don't seem to be doing anything. I've set army HQs to support level 9, but no army has more than 4 of any type of SU. Meanwhile STAVKA has hundreds of SUs attached to it despite being at SupL 0. has anyone else noticed this issue? (Yes, I have lock HQ support unchecked in settings)
User avatar
malyhin1517
Posts: 1806
Joined: Sun Sep 20, 2015 7:52 am
Location: Ukraine Dnepropetrovsk

Re: HQ Set Support Level not working?

Post by malyhin1517 »

At what level of support are higher headquarters set? Army group? OKH?
Sorry, i use an online translator :(
fighterf4u
Posts: 38
Joined: Tue Jan 26, 2021 2:08 am

Re: HQ Set Support Level not working?

Post by fighterf4u »

STAVKA & front HQs are set to support level 0.
Mehring
Posts: 2264
Joined: Thu Jan 25, 2007 8:30 am

Re: HQ Set Support Level not working?

Post by Mehring »

Might be you have to up the Front support levels to suck the SU's down. Or do it manually?
“Old age is the most unexpected of all things that can happen to a man.”
-Leon Trotsky
User avatar
malyhin1517
Posts: 1806
Joined: Sun Sep 20, 2015 7:52 am
Location: Ukraine Dnepropetrovsk

Re: HQ Set Support Level not working?

Post by malyhin1517 »

fighterf4u wrote: Mon Aug 15, 2022 1:07 pm STAVKA & front HQs are set to support level 0.
The minimum support level must be 1. At level 0, parts of the support will not be distributed from the OKH, only to the OKH.
Sorry, i use an online translator :(
Post Reply

Return to “Gary Grigsby's War in the East 2”