AC Rebasing (v01.02.01 Public Beta)

Please post any bugs or technical issues found here for official support.

Moderators: Joel Billings, RedLancer

Post Reply
DeletedUser44
Posts: 417
Joined: Thu May 27, 2021 4:14 pm

AC Rebasing (v01.02.01 Public Beta)

Post by DeletedUser44 »

I know there were some modifications regarding AC rebase calculations, but now it seems like it is incrementing Traveled (%) over and above that which is used to fly a mission over that dest airbase onto a target and return. (such as when used as a staging base)

For example, in order to extend an AC's Traveled(%), it is typically advantageous to rebase to the staging base 1st before flying the mission, in order to save on the return leg distance of the round trip. (may have to provide a graphic to illustrate).

But what I am finding now is that AC are experiencing Traveled(%) 100% to rebase to the staging base and are unable to conduct any follow up mission. ???

User avatar
Joel Billings
Posts: 31148
Joined: Wed Sep 20, 2000 8:00 am
Location: Santa Rosa, CA
Contact:

RE: AC Rebasing (v01.02.01 Public Beta)

Post by Joel Billings »

Not exactly sure what you're saying, but I think you're saying that when rebasing some units they are being charged a lot of miles travelled. Do you have a save?
All understanding comes after the fact.
-- Soren Kierkegaard
DeletedUser44
Posts: 417
Joined: Thu May 27, 2021 4:14 pm

RE: AC Rebasing (v01.02.01 Public Beta)

Post by DeletedUser44 »

I will recreate an example from a previous turn and provided more details to allow you to reproduce.
Post Reply

Return to “Tech Support”