BUG: Turn 1 - 1st RM Railroad cannot be moved with 16 MPs

This is meant for reports dealing with issues only on the scenario/unit data and map data.

Moderators: Joel Billings, RedLancer

Post Reply
husar99
Posts: 12
Joined: Fri Mar 12, 2021 4:52 pm

BUG: Turn 1 - 1st RM Railroad cannot be moved with 16 MPs

Post by husar99 »

On first turn, 1st RM Railroad Cmd has 16 movement points, but cannot be moved.

Scenario: 1941 Campaign - No Early End
Exe version: 1.01.09


Image
Attachments
wite2turn..roadbug.png
wite2turn..roadbug.png (425.67 KiB) Viewed 7 times
Denniss
Posts: 8034
Joined: Thu Jan 10, 2002 10:00 am
Location: Germany, Hannover (region)

RE: BUG: Turn 1 - 1st RM Railroad cannot be moved

Post by Denniss »

The bug is that is has movement points.
I believe it's already fixed for the next round of data updates
WitE dev team - (aircraft data)
WitE 1.08+ dev team (data/scenario maintainer)
WitW dev team (aircraft data, partial data/scenario maintainer)
WitE2 dev team (aircraft data)
User avatar
Fraggo5
Posts: 52
Joined: Wed Mar 24, 2021 1:04 pm
Location: Peterborough U.K

RE: BUG: Turn 1 - 1st RM Railroad cannot be moved

Post by Fraggo5 »

As that part of the front looks like it hasn't been activated ,where would you want to move the rail repair unit to?

Rule 11.2.5. Unlocking the Soviet Southern Front
If a Soviet national hex south or east of 187,187 (just southeast of Lvov) is Axis controlled then all of Southern Front and related airbases will be unfrozen.

Post Reply

Return to “Scenario Data / Map Issues”