Identifying breaks in the rail network

Fury Games has now signed with Matrix Games, and we are working together on the next Strategic Command. Will use the Slitherine PBEM++ server for asynchronous multi-player.

Moderators: MOD_Strategic_Command_3, Fury Software

Post Reply
PaulAllen1982
Posts: 41
Joined: Sat Jun 06, 2020 4:51 pm

Identifying breaks in the rail network

Post by PaulAllen1982 »

Hi all,
is there a way to identify if a rail line has been cut by strategic bombing?

I can probably work it out using the supply layout but I just wondered if there's an easier way that I'm missing.
El_Condoro
Posts: 267
Joined: Sat Aug 03, 2019 4:35 am

RE: Identifying breaks in the rail network

Post by El_Condoro »

Rail lines can't be bombed but settlements can be - check the strength of towns along a rail route to determine why units can't be railed through them. It happens a lot in later war France, of course.
User avatar
BillRunacre
Posts: 4802
Joined: Mon Jul 22, 2013 2:57 pm
Contact:

RE: Identifying breaks in the rail network

Post by BillRunacre »

My first action would be to right click on a land unit that is on a rail line to see where it can/can't operate to.
Follow us on Twitter: https://twitter.com/FurySoftware

We're also on Facebook! https://www.facebook.com/FurySoftware/
PaulAllen1982
Posts: 41
Joined: Sat Jun 06, 2020 4:51 pm

RE: Identifying breaks in the rail network

Post by PaulAllen1982 »

Thanks both, that's helpful.
Post Reply

Return to “Strategic Command WWII War in Europe”