[Fixed] SURTASS: Doesn't Work?

Post bug reports and ask for game support here.

Moderator: MOD_Command

Post Reply
madavid0
Posts: 25
Joined: Thu Jan 22, 2015 11:03 pm

[Fixed] SURTASS: Doesn't Work?

Post by madavid0 »

I'm testing out the T-AGOS Impeccable. Active sonar on, deep water. Can't see anything until it's under 8nm from a nuke sub (Type 094). I'm positive this thing's huge towed array and LF active sonar is supposed to be far more effective than that, which appears to be equal to any standard hull sonar. Am I missing something?
Dimitris
Posts: 13396
Joined: Sun Jul 31, 2005 10:29 am
Contact:

RE: SURTASS: Doesn't Work?

Post by Dimitris »

Can you please post a suitable save file. Thanks.
madavid0
Posts: 25
Joined: Thu Jan 22, 2015 11:03 pm

RE: SURTASS: Doesn't Work?

Post by madavid0 »

See attached.
Attachments
SURTASSTr..shooting.zip
(8.07 KiB) Downloaded 2 times
WSBot
Posts: 181
Joined: Sun Jan 17, 2021 9:31 pm

RE: SURTASS: Doesn't Work?

Post by WSBot »

0014597
Rory Noonan
Posts: 2419
Joined: Thu Dec 18, 2014 1:53 am
Location: Brooklyn, NY

[Fixed] SURTASS: Doesn't Work?

Post by Rory Noonan »

Hey madavid0,

Thanks for the report, this is caused by the improvements we made to sonar modelling. Some of the improvements require DB changes which will be in the upcoming DB3K 489 release, so upgrading the scenario to DB3K 489 is the fix [:)]
Image
Post Reply

Return to “Tech Support”