unit detected trigger (with condition unit in area)

All discussions & material related to Command's Lua interface

Moderators: RoryAndersonCDT, michaelm75au, angster, MOD_Command

Post Reply
orca
Posts: 502
Joined: Wed Nov 06, 2013 4:59 pm

unit detected trigger (with condition unit in area)

Post by orca »

I have an event in which the trigger is a unit detected and the action is activating a strike mission.

But I only want the event to fire if the unit that is detected is in a certain (presumably an area defined by 4 RPs).

Is there a way to add a condition that the unit must be in the certain area? Or is there another way to accomplish this?

Thanks
User avatar
Kushan04
Posts: 692
Joined: Tue Jun 28, 2005 9:27 pm

RE: unit detected trigger (with condition unit in area)

Post by Kushan04 »

Could just use the "Area to be Inside" under the Unit is Detected trigger itself.
KnightHawk75
Posts: 1552
Joined: Thu Nov 15, 2018 7:24 pm

RE: unit detected trigger (with condition unit in area)

Post by KnightHawk75 »

Yup Kushan04 provided the easiest way using the built-in feature provided, is that not working for your specific situation (and no doubt those situation can exist)?



Post Reply

Return to “Lua Legion”