Game Option - Input value Transport level

Post bug reports and ask for tech support here.

Moderator: MOD_GGWaW_2

Post Reply
Masayuki
Posts: 15
Joined: Sat Jan 27, 2007 3:11 am

Game Option - Input value Transport level

Post by Masayuki »


At New Patch( Ver 1.052 ),

In the “ Game Options ”on the game opening screen、

When I try to enter the transport level directly from the ”Input value Transport Level”dialog box, the screen freezes.

Please improve.
Masayuki
Posts: 15
Joined: Sat Jan 27, 2007 3:11 am

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Masayuki »

In addition to the above, it seems that it freezes when you directly enter numbers such as screen size settings.
User avatar
Joel Billings
Posts: 31186
Joined: Wed Sep 20, 2000 8:00 am
Location: Santa Rosa, CA
Contact:

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Joel Billings »

I don't have any of those issues when I enter numbers on the options or other screens. Can you please attach a dxdiag report for your computer. Thanks.



All understanding comes after the fact.
-- Soren Kierkegaard
Masayuki
Posts: 15
Joined: Sat Jan 27, 2007 3:11 am

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Masayuki »

Thank you for your reply.
Please check the attached file sent by another email.
Masayuki
Posts: 15
Joined: Sat Jan 27, 2007 3:11 am

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Masayuki »

We will send you system dxdiag file as requested. please investigate.
(The file has the same content as previously sent to the email.)
Attachments
DxDiag.txt
(127.78 KiB) Downloaded 2 times
User avatar
Erik Rutins
Posts: 38315
Joined: Tue Mar 28, 2000 4:00 pm
Location: Vermont, USA
Contact:

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Erik Rutins »

Apologies for the delay. Hm, this DxDiag looks the same as that for rma901 above. Are you both using the same computer or are you the same user?

Please try the advice here and let me know if any of it helps:

fb.asp?m=5061278
Erik Rutins
CEO, Matrix Games LLC


Image

For official support, please use our Help Desk: http://www.matrixgames.com/helpdesk/

Freedom is not Free.
rma901
Posts: 27
Joined: Mon Jun 17, 2019 9:30 pm
Location: Monterey, CA

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by rma901 »

Erik Rutins, I don't know this other person and we are not using the same computer.

Do you have our dxdiag mixed up? I wonder why you would think my OS is in Japanese.
User avatar
Erik Rutins
Posts: 38315
Joined: Tue Mar 28, 2000 4:00 pm
Location: Vermont, USA
Contact:

RE: Game Option - Input value Transport level

Post by Erik Rutins »

ORIGINAL: rma901
Erik Rutins, I don't know this other person and we are not using the same computer.

Do you have our dxdiag mixed up? I wonder why you would think my OS is in Japanese.

Yes, apologies to both you and Masayuki, it was my mistake.

Please see the new post in your thread directed at you. The linked post above is still correct for Masayuki.
Erik Rutins
CEO, Matrix Games LLC


Image

For official support, please use our Help Desk: http://www.matrixgames.com/helpdesk/

Freedom is not Free.
Post Reply

Return to “Tech Support”