240mm K3 Siege gun no gun device data

Please post any bugs or technical issues found here for official support.

Moderators: RedLancer, Joel Billings

Post Reply
MechFO
Posts: 686
Joined: Fri Jun 01, 2007 4:06 am

240mm K3 Siege gun no gun device data

Post by MechFO »

If one goes to the production list and clicks on the item there is no gun device data. Every other gun has the gun data and a few rifles for the gun crew.
User avatar
Joel Billings
Posts: 31218
Joined: Wed Sep 20, 2000 8:00 am
Location: Santa Rosa, CA
Contact:

RE: 240mm K3 Siege gun no gun device data

Post by Joel Billings »

I see 15 men with rifles. Can you provide a screenshot where you see an issue. Thanks.
All understanding comes after the fact.
-- Soren Kierkegaard
MechFO
Posts: 686
Joined: Fri Jun 01, 2007 4:06 am

RE: 240mm K3 Siege gun no gun device data

Post by MechFO »

ORIGINAL: Joel Billings

I see 15 men with rifles. Can you provide a screenshot where you see an issue. Thanks.

See my attached save. Generic data and up to T26 everything looks normal. From T27 onward the device data is gone.
Attachments
Saveturn..1941Ax.zip
(2.29 MiB) Downloaded 1 time
User avatar
Joel Billings
Posts: 31218
Joined: Wed Sep 20, 2000 8:00 am
Location: Santa Rosa, CA
Contact:

RE: 240mm K3 Siege gun no gun device data

Post by Joel Billings »

I can see the data is wiped out for that ground element. Your game data got corrupted somehow. Do you have the save before this happened, and can you make it happen again?
All understanding comes after the fact.
-- Soren Kierkegaard
MechFO
Posts: 686
Joined: Fri Jun 01, 2007 4:06 am

RE: 240mm K3 Siege gun no gun device data

Post by MechFO »

I've rerun the axis 26 turn save several times without this happening again. However I don't have a save of the game just before I ended the orginal turn 26, so no idea if this was just random bad luck or related to a specific action I did then.

Either way no harm done since the only unit filled out with 210mm pieces instead of K3.
Post Reply

Return to “Tech Support”