[1.08.05] Asset construction inconsistencies

Moderator: Vic

Post Reply
Akrakorn
Posts: 100
Joined: Mon Oct 19, 2020 8:58 am

[1.08.05] Asset construction inconsistencies

Post by Akrakorn »

The values between these two screens are inconsistent. The panel that appears when you click on the truck station image tells us that the production cost of a level 1 truck station is 1000 workers, yet it costs 1100. Likewise, it says a level 2 truck station has a production cost of 3400 workers, yet it costs 3700.

I'm seeing this happen with ALL types of buildings.

As an added balance suggestion, it's odd that upgrading a truck/rail station makes it less manpower efficient. If anything, it should be more efficient.

Image

Image

Image
User avatar
BlueTemplar
Posts: 887
Joined: Thu Apr 29, 2010 12:07 pm

RE: [1.08.05] Asset construction inconsistencies

Post by BlueTemplar »

It's not *really* inconsistent : the construction screen just adds the upkeep and production costs together and shows you the final cost !
User avatar
Vic
Posts: 8342
Joined: Mon May 17, 2004 2:17 pm
Contact:

RE: [1.08.05] Asset construction inconsistencies

Post by Vic »

You pay upkeep, even during construction.
Visit www.vrdesigns.net for the latest news, polls, screenshots and blogs on Shadow Empire, Decisive Campaigns and Advanced Tactics
Akrakorn
Posts: 100
Joined: Mon Oct 19, 2020 8:58 am

RE: [1.08.05] Asset construction inconsistencies

Post by Akrakorn »

I see. I don't think it's obvious that those numbers are both production and upkeep added, as the arrow pointing towards the output makes it look like it's what is required to produce the output each turn, regardless of whether the building is in construction or not.
Post Reply

Return to “Tech Support”