[Q] Tacview issue CMO update

Post bug reports and ask for game support here.

Moderator: MOD_Command

Post Reply
User avatar
FenianDragon
Posts: 5
Joined: Sat Nov 14, 2020 3:12 pm

[Q] Tacview issue CMO update

Post by FenianDragon »

I've recently updated CMO to Version 1.02.114714 and when I tried to open Tacview it said I required a Tacview version that was at least 1.8.1 or better. Can you direct me to where i can find the latest Tacview download please? and tell me where I need to save it to on my PC (i'm not steam).

many thanks

Fenian Dragon
thewood1
Posts: 7065
Joined: Sun Nov 27, 2005 6:24 pm

RE: Tacview issue CMO update

Post by thewood1 »

I hate to ask, but did you even look in the manual? Not only are there mentions of it all over the place, there is a whole section on how to use it, including where to find it and where to put it.

Pg. 288.

To enable the use of Tacview in Command if owned (Note: tacview
must be purchased separately, and the advanced or enterprise
edition is necessary):
§ Download and install Tacview at https://www.tacview.net/
§ Go to “Tacview” under Game Options, locate and select the
Tacview executable (the default installation folder should
be C\ProgramFiles(x86)\Tacview)
10.
You are like puss filled boil on nice of ass of bikini model. - BDukes
Oh good lord stop. Does anybody ever like you? - BDukes
Dimitris
Posts: 13457
Joined: Sun Jul 31, 2005 10:29 am
Contact:

RE: Tacview issue CMO update

Post by Dimitris »

Hi,

The latest version of Tacview is usually available on their developers site: https://www.tacview.net/
User avatar
FenianDragon
Posts: 5
Joined: Sat Nov 14, 2020 3:12 pm

RE: Tacview issue CMO update

Post by FenianDragon »

Thank you both. I thought Tacview came with CMANO I appear to have it downloaded under resources
I see from their website it is Version: 1.8.5 that is their latest. You say I need the advanced or enterprise version not the standard for CMO

Thank you both again

regards



Fenian Dragon
Post Reply

Return to “Tech Support”