[Need More Info] Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post bug reports and ask for game support here.

Moderator: MOD_Command

Post Reply
swizzlewizzle
Posts: 169
Joined: Sun Mar 16, 2014 4:38 am

[Need More Info] Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post by swizzlewizzle »

Pretty much every mission I play, at the beginning, tacview shows all units pretty well.

However, as soon as I play for a bit, new planes and such launching from airports will not show in tacview *at all*. Screenshot showing the unit existing in the game, but not in tacview, below.

Image

This bug is extremely annoying, because I really do like visually seeing what is happening on the map besides just the icons.. tacview is not cheap, and I expect it to work decently correctly. :)

Hope there is a fix soon!
Dimitris
Posts: 13402
Joined: Sun Jul 31, 2005 10:29 am
Contact:

RE: Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post by Dimitris »

Hi,

Which version/build of Command, and which version of Tacview, are you using?

Can you post here the log generated by Tacview during a run of the problematic situation?

Thanks.
Dimitris
Posts: 13402
Joined: Sun Jul 31, 2005 10:29 am
Contact:

RE: Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post by Dimitris »

Also, can you post a save from that scenario where them problem happens? Thanks.
swizzlewizzle
Posts: 169
Joined: Sun Mar 16, 2014 4:38 am

RE: Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post by swizzlewizzle »

Version of Tacview/the game are the latest on steam.

Build 1147.4 for CMO
Tacview 1.8.3 (not the beta)

How would I go about getting the log for Tacview that you need?
User avatar
Vyrtuoz
Posts: 14
Joined: Sat Jun 09, 2018 12:37 pm
Contact:

RE: Tacview bugs - many missiles / units not showing on Tacview *at all*

Post by Vyrtuoz »

The latest Tacview log will be saved as:

Code: Select all

%temp%\Tacview.log

Copy/paste this link in your file explorer, this should show you the file.
Image
Post Reply

Return to “Tech Support”