[V1.15, B1009.27.14] Minor bug: Strike Mission, can't move target in target List down

Post bug reports and ask for game support here.

Moderator: MOD_Command

Post Reply
hamlet
Posts: 39
Joined: Sat Dec 07, 2013 11:28 am

[V1.15, B1009.27.14] Minor bug: Strike Mission, can't move target in target List down

Post by hamlet »

Just encountered this little nuisance.

Mission Editor, Strike Mission, some targets have been added to the target list.

The first target cannot be moved down. If I move the second target down, that works, but if has reached the last position and I move it down once more, an onthread exception pops up, followed by some more errors.

Low prio, as there is a workaround (Move target up works without issues) and the games does not crash fully by it.

Cudos for your hard work

Hamlet
User avatar
stilesw
Posts: 1514
Joined: Wed Jun 25, 2014 10:08 pm
Location: Hansville, WA, USA

RE: [V1.15, B1009.27.14] Minor bug: Strike Mission, can't move target in target List down

Post by stilesw »

Hamlet,

Logged. Issue added to the (relatively long) list of change/fix requests.
Changes and fixes are not done immediately - each request is prioritized and requires varying amounts of research.

Thanks for the input.

-Wayne
“There is no limit to what a man can do so long as he does not care a straw who gets the credit for it.”

Charles Edward Montague, English novelist and essayist
~Disenchantment, ch. 15 (1922)
hamlet
Posts: 39
Joined: Sat Dec 07, 2013 11:28 am

RE: [V1.15, B1009.27.14] Minor bug: Strike Mission, can't move target in target List down

Post by hamlet »

As I said, low prio.

Post Reply

Return to “Tech Support”