B41_lgf_5.0 Barbarosa '41 MOD

Post new mods and scenarios here
Post Reply
User avatar
larryfulkerson
Posts: 40205
Joined: Sat Apr 16, 2005 9:06 pm
Location: Tucson, AZ
Contact:

B41_lgf_5.0 Barbarosa '41 MOD

Post by larryfulkerson »

So um....I'm thinking there might be somebody interested in the scenario that I'm using for the
Workshop for New Guys. It's a mod of Barbarosa '41 ( from the "Classics" T3 folder ) and
this scenario I'm posting represents the version I'm making especially for the release of T4.
It's a simple scenario with 40 turns, less than 200 units, I believe. It's my goto scenario
when I have a half an hour to spare.
Attachments
B41_lgf_5.0.zip
(291.86 KiB) Downloaded 60 times
How much room does a fungi need? As mushroom as possible.
gwgardner
Posts: 6821
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:23 pm

RE: B41_lgf_5.0 Barbarosa '41 MOD

Post by gwgardner »

Thanks for this. Looks like perhaps it might be good for a starter scenario for a newbie like me.

User avatar
larryfulkerson
Posts: 40205
Joined: Sat Apr 16, 2005 9:06 pm
Location: Tucson, AZ
Contact:

RE: B41_lgf_5.0 Barbarosa '41 MOD

Post by larryfulkerson »

ORIGINAL: gwgardner
Thanks for this. Is there an associated .eqp file?
There used to be. But I had no custom units and the only changes I made were to
the scenario itself. There's a 5.5 version that gives the Axis engineers a secondary
icon of artillery so they can fire their mortars but I haven't playtested it yet.
Maybe you'd like to try that one too. I'll post it.
ORIGINAL: gwgardner
I note in the scenario notes there is mention of some color changes, like black for the SS.
I needed the Panzers to stand out more than they were. Helps me find them when I'm in a hurry.
Also I think it adds some chrome to the game. Like green Hunarians and yellow Itlians.
ORIGINAL: gwgardner
Thanks for this. Looks like perhaps it might be good for a starter scenario for a newbie like me.
I like it a lot so when I'm not doing my moves for my FITE2 game then I'm usually going
through the turn 1 moves of B41 just because it needs to be playtested yet. It's a break
from FITE2 without burning out on either. Although I HAVE been known to crank up
Empire Earth about once a week. It's my standby game when I absolutely have to win at
something. I've played it probably 200 times since 2003.
How much room does a fungi need? As mushroom as possible.
Post Reply

Return to “Mods and Scenarios”