Manpower bug, noper just understanding how things work.

Post bug reports and request support here.

Moderators: Joel Billings, elmo3, Sabre21

User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

Manpower bug, noper just understanding how things work.

Post by Peltonx »

I have 290,000 manpower in pools - 688,000 armament points.

But I do not see hardly any squads built waiting in pools?

Most all infantry squads are at 100% so what is being built?

October 1943, just never had this much manpower in pools AND I have not disbanded anything as far as HQ/AB goes.

Almost 4.5 million men in standing army - I am kicking ass so far but dam that's allot of manpower at this point in game.

This just part of the snowball effect? in other games I had far less at this point.

I am micro managing stuff with little things I learnt from WitW.


Image
Attachments
bug.jpg
bug.jpg (190.68 KiB) Viewed 26 times
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Michael T
Posts: 4443
Joined: Sat Oct 21, 2006 9:35 pm
Location: Queensland, Australia.

RE: Manpower bug?

Post by Michael T »

Maybe everything is 100% TOE [:D]
chaos45
Posts: 1875
Joined: Mon Jan 22, 2001 10:00 am

RE: Manpower bug?

Post by chaos45 »

that seems alot for Germany at the end of 1943 even if your winning.....think might be a bug somewhere.
User avatar
morvael
Posts: 11762
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 am
Location: Poland

RE: Manpower bug?

Post by morvael »

No bug, you just switched from 10-man '39 squads to 9-man '43 squads. This process happens quickly now in order not to starve units of replacement squads. '39 squads should be soon disbanded.
chaos45
Posts: 1875
Joined: Mon Jan 22, 2001 10:00 am

RE: Manpower bug?

Post by chaos45 »

An yet again this shows the massive weakness of the games combat engine.....as no German army should reach late 1943 even winning the war at full strength with tons of men and weapons in reserve.......

Maybe the reduction in German combat losses from the combat effects rolls was abit to pro axis is what this looks like, if its working as intended.
rmonical
Posts: 2474
Joined: Fri Apr 01, 2011 8:05 pm
Location: United States

RE: Manpower bug?

Post by rmonical »

ORIGINAL: chaos45

An yet again this shows the massive weakness of the games combat engine.....as no German army should reach late 1943 even winning the war at full strength with tons of men and weapons in reserve.......

Maybe the reduction in German combat losses from the combat effects rolls was abit to pro axis is what this looks like, if its working as intended.
Is it a problem with the combat engine or with the TO&E engine that does not let the Germans take advantage of the surpluses as can the Soviets?
User avatar
EwaldvonKleist
Posts: 2054
Joined: Thu Apr 14, 2016 3:58 pm
Location: Berlin, Germany

RE: Manpower bug?

Post by EwaldvonKleist »

With all the replacements you would have a 4.8 million men army.
WTF
You should consider to see one million west to the atlantic wall [:)]
User avatar
Icier
Posts: 564
Joined: Tue Jul 15, 2014 1:23 pm
Location: a sunny beach nsw

RE: Manpower bug?

Post by Icier »

error in posting
Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others.
User avatar
morvael
Posts: 11762
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 am
Location: Poland

RE: Manpower bug?

Post by morvael »

It will be easier to track this in WitE 1.09.01:

Code: Select all

ARMY STATUS
 
 COUNTRY             ACTIVE   TRANSFER   DISABLED      UNITS        TOE    BALANCE
 Germany                 15      14188     652170    2736972    4107757   -1370785
 Finland                  1        523      36801     269788     285717     -15929
 Italy                 1465       1243      19901     325848     341158     -15310
 Rumania                  0       3568      89250     530413     608245     -77832
 Hungary                  1       1691      76688     450645     466550     -15905
 Slovakia               278        378       7196      40727      40805        -78
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: Michael T

Maybe everything is 100% TOE [:D]

It could be your "old" and are far behind the curve and playing SHC.

Play GHC show every one your "skills"

Sorry bro but your FAR behind the curve still tring to figure out 1.0 when 2.0 is the key.

BUY WITW and then mybee we can talk WitE 2.0

I have our emails [:)]

Love u man but your way way way way behind the 2.0 curve ask Chaos
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: chaos45

that seems alot for Germany at the end of 1943 even if your winning.....think might be a bug somewhere.

Your 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% right

Same bug as WitW

Which = ?

Thanks for serving bro.

Your Morveals replacement


once you get done serving

Really is amazing how morveal is missing these easy exploits and you think this is the normal ruleset.

2by3 is
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: chaos45

An yet again this shows the massive weakness of the games combat engine.....as no German army should reach late 1943 even winning the war at full strength with tons of men and weapons in reserve.......

Maybe the reduction in German combat losses from the combat effects rolls was abit to pro axis is what this looks like, if its working as intended.

So bro WitW should Allies be sitting in Berlin November 1944?

Reread our emails.

I can do it vs AI + insane or humans.

= Turn 1 WitE to Leningrad in 6 turns


Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: morvael

It will be easier to track this in WitE 1.09.01:

Code: Select all

ARMY STATUS
 
 COUNTRY             ACTIVE   TRANSFER   DISABLED      UNITS        TOE    BALANCE
 Germany                 15      14188     652170    2736972    4107757   -1370785
 Finland                  1        523      36801     269788     285717     -15929
 Italy                 1465       1243      19901     325848     341158     -15310
 Rumania                  0       3568      89250     530413     608245     -77832
 Hungary                  1       1691      76688     450645     466550     -15905
 Slovakia               278        378       7196      40727      40805        -78

LOL



Wow you really are missing the boat.

D-man has the answers but yet he has ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip in game exp

So sad bro



Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

I can only give like 100000000000000000000000000

clues and you all still miss the forest through the trees.

MT God bro you cant figure this out?

Wife kid/KIDS?

Put your wife 1st and not this stupid game.
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

I can feel a OMG you will get banded for knowing way to my shit about 2.0


https://www.youtube.com/watch?v=02nAH_oAjeg

























morvael

Matrix Legion of Merit

Posts: 9331
Joined: 9/9/2006 From: PolandStatus: offline




It will be easier to track this in WitE 1.09.01: ARMY STATUS

COUNTRY ACTIVE TRANSFER DISABLED UNITS TOE BALANCE
Germany 15 14188 652170 2736972 4107757 -1370785
Finland 1 523 36801 269788 285717 -15929
Italy 1465 1243 19901 325848 341158 -15310[/quote]
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: Ice

error in posting

Not
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: EwaldvonKleist

With all the replacements you would have a 4.8 million men army.
WTF
You should consider to see one million west to the atlantic wall [:)]

So what does this have to do with

WITW
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

the cat playing with the mouse




At this point

Sapper knows 100% where I am coming from

MT knows but is dealing with RL and is missing the boat

Chaos knows buts does not know, ?????????????????????????????????????????

Ok bro we are baby sitting your ass
Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

ORIGINAL: morvael

It will be easier to track this in WitE 1.09.01:

Code: Select all

ARMY STATUS
 
 COUNTRY             ACTIVE   TRANSFER   DISABLED      UNITS        TOE    BALANCE
 Germany                 15      14188     652170    2736972    4107757   -1370785
 Finland                  1        523      36801     269788     285717     -15929
 Italy                 1465       1243      19901     325848     341158     -15310
 Rumania                  0       3568      89250     530413     608245     -77832
 Hungary                  1       1691      76688     450645     466550     -15905
 Slovakia               278        378       7196      40727      40805        -78

Morveal your really really really fing missing the boat.

Beta Tester WitW & WitE
User avatar
Peltonx
Posts: 5815
Joined: Sun Apr 09, 2006 2:24 am
Contact:

RE: Manpower bug?

Post by Peltonx »

Still waiting on an answer from

2by3

[;)]

its all about team workm[>:]
Beta Tester WitW & WitE
Post Reply

Return to “Tech Support”