CMANO v1.11 SR2 Update

Take command of air and naval assets from post-WW2 to the near future in tactical and operational scale, complete with historical and hypothetical scenarios and an integrated scenario editor.

Moderator: MOD_Command

Daniele
Posts: 1809
Joined: Sat Feb 07, 2015 2:27 am

CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Daniele »

Hi all!

Command: Modern Air / Naval Operations has just received a little update in preparation for the release of the first Command LIVE scenario, Old Grudges Never Die, with additional high-DPI improvements!

This update is available directly from the Member's Area here!
B52H
Posts: 113
Joined: Sun Jun 28, 2015 11:48 am

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by B52H »

This update fixed a bunch of different previous errors, but now the entire main menu is cut off and the clip art of the ship launching a missile is taking up half the space where the "load a scenario" and "start a new scenario" tabs were located prior to the update. Other than that, the difficulty and complexity sliders are cut off and there's and half the "realism settings" tab is cut off. I tried to troubleshoot by loading CMANO in 100% DPI scaling instead of 125%. The game displayed properly (except for the complexity and difficulty sliders being a little off, but my desktop icons are now too small [:@]!
thewood1
Posts: 6880
Joined: Sun Nov 27, 2005 6:24 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by thewood1 »

Try deleting the command.ini file. That is my "try turning your computer off and then back on" response. Sometimes it helps.
You are like puss filled boil on nice of ass of bikini model. You are nasty to everybody but then try to sweeten things up with a nice post somewhere else. That's nice but you're still a boil on a beautiful thing! - BDukes
B52H
Posts: 113
Joined: Sun Jun 28, 2015 11:48 am

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by B52H »

Yup, that worked and now CMANO is running normla again. [8D]
User avatar
VFA41_Lion
Posts: 229
Joined: Wed Jan 29, 2014 11:16 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by VFA41_Lion »

Is there an actual changelog or are we left to guess?
thewood1
Posts: 6880
Joined: Sun Nov 27, 2005 6:24 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by thewood1 »

Ha! I knew if kept telling people that it would eventually work for someone.
You are like puss filled boil on nice of ass of bikini model. You are nasty to everybody but then try to sweeten things up with a nice post somewhere else. That's nice but you're still a boil on a beautiful thing! - BDukes
User avatar
Mini_Von
Posts: 135
Joined: Mon Dec 16, 2013 11:14 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Mini_Von »

ORIGINAL: VFA41_Lion

Is there an actual changelog or are we left to guess?

Look at the whatsnew.pdf in your command directory.
User avatar
wqc12345
Posts: 176
Joined: Mon Dec 07, 2015 2:56 pm
Location: San Francisco, CA

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by wqc12345 »

I have Steam and it's showing the Old Grudges Never Die as unlicensed? What does this mean? I don't have a serial number from Matrix when installing from Steam.. it's not part of the install?
User avatar
HalfLifeExpert
Posts: 947
Joined: Mon Jul 20, 2015 3:39 pm
Location: California, United States

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by HalfLifeExpert »

The DLC isn't out yet, its not possible to get a serial for it. So perhaps the update included it, only to be unlockable on the 19th? (Strange though, if the new update did include it, why not just release it now?)
Eggstor
Posts: 353
Joined: Sun Jan 24, 2016 9:04 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Eggstor »

ORIGINAL: Mini_Von

ORIGINAL: VFA41_Lion

Is there an actual changelog or are we left to guess?

Look at the whatsnew.pdf in your command directory.
At least on the Steam version, that file is still reflecting SR1 (creation date of 7/5/2016).
User avatar
Mini_Von
Posts: 135
Joined: Mon Dec 16, 2013 11:14 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Mini_Von »

ORIGINAL: Eggstor

ORIGINAL: Mini_Von

ORIGINAL: VFA41_Lion

Is there an actual changelog or are we left to guess?

Look at the whatsnew.pdf in your command directory.
At least on the Steam version, that file is still reflecting SR1 (creation date of 7/5/2016).

Here is a pic of my whatsnew.pdf.

Image
Attachments
sr2.jpg
sr2.jpg (90.35 KiB) Viewed 37 times
ccruler
Posts: 14
Joined: Sun May 13, 2001 8:00 am
Contact:

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by ccruler »

Where do I get the SR2 update? the link brings me to the Matrixgames site and only has the SR1 update available

EDIT: Nevermind, found it lol
Eggstor
Posts: 353
Joined: Sun Jan 24, 2016 9:04 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Eggstor »

Thanks. For some reason, the Steam update didn't include an updated whatsnew.pdf.
Xstamper
Posts: 4
Joined: Fri Jul 15, 2016 12:53 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Xstamper »

Although in V1.11 SR1 I can change the window size vertically and horizontally, in V1.11 SR2 I am suddenly forced to use the fixed-size window and cannot change vertical/horizontal size.
I temporally go back to V1.11 SR1 client then it works well again. How I can deal with this problem? There seems to be a new bug.
thewood1
Posts: 6880
Joined: Sun Nov 27, 2005 6:24 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by thewood1 »

I am able to resize sensor, mission, etc. windows with no issues.

I hate to suggest this...delete the command.ini file.
You are like puss filled boil on nice of ass of bikini model. You are nasty to everybody but then try to sweeten things up with a nice post somewhere else. That's nice but you're still a boil on a beautiful thing! - BDukes
Xstamper
Posts: 4
Joined: Fri Jul 15, 2016 12:53 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Xstamper »

I really thank you for your help. But I already tried "deleting command.ini", sadly it is ineffective for me. Other windows like DB and mission windows are intact. Only main window is still fixed. I use 1.11SR1 till everything becomes OK.
ComDev
Posts: 3116
Joined: Fri May 12, 2006 1:20 pm
Contact:

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by ComDev »

ORIGINAL: Xstamper

Although in V1.11 SR1 I can change the window size vertically and horizontally, in V1.11 SR2 I am suddenly forced to use the fixed-size window and cannot change vertical/horizontal size.
I temporally go back to V1.11 SR1 client then it works well again. How I can deal with this problem? There seems to be a new bug.

What window is this?
Image

Developer "Command: Modern Air/Naval Operations" project!
Xstamper
Posts: 4
Joined: Fri Jul 15, 2016 12:53 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Xstamper »

It is the most basal window consists of the world map for simulation and unit information area. Others are configurable.
DONNIE67
Posts: 71
Joined: Sat May 24, 2014 10:42 pm

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by DONNIE67 »

Hi

I am not seeing the SR2 update. I only see the SR1 update which I already have. Is the update actually a new game purchase?

Thanks for your assistance.
Ghost0815
Posts: 25
Joined: Thu Sep 29, 2011 7:15 am

RE: CMANO v1.11 SR2 Update

Post by Ghost0815 »

ORIGINAL: thewood1

I am able to resize sensor, mission, etc. windows with no issues.

I hate to suggest this...delete the command.ini file.

Don`t work for me neither - it stay on the monitor screen default size for the main GUI.
[Steam, Command v1.11 SR2 - Build 839,4]
Post Reply

Return to “Command: Modern Operations series”