[FIXED v1.11 SR3] Changing selected unit when sensor window open, title doesn't change.

Post bug reports and ask for game support here.

Moderator: MOD_Command

Post Reply
ColonelMolerat
Posts: 479
Joined: Wed Sep 23, 2015 10:36 am

[FIXED v1.11 SR3] Changing selected unit when sensor window open, title doesn't change.

Post by ColonelMolerat »

If you open the sensor window for a unit, then (with the sensor window still open), select another unit, the sensor list updates, but the title of the window still shows the original unit.

No biggy, but could cause confusion.

Build 839, v1.11, Service Release 1.
mikmykWS
Posts: 7185
Joined: Tue Mar 22, 2005 4:34 pm

RE: [Minor] Changing selected unit when sensor window open, title doesn't change.

Post by mikmykWS »

Uh huh. Added this to our list!

Thanks

Mike
ComDev
Posts: 3116
Joined: Fri May 12, 2006 1:20 pm
Contact:

RE: [Minor] Changing selected unit when sensor window open, title doesn't change.

Post by ComDev »

Fixed v1.11 SR2, thanks [8D]
Image

Developer "Command: Modern Air/Naval Operations" project!
Post Reply

Return to “Tech Support”