Security Breach in "Victory Condition" screen

Post bug reports and ask for support here.

Moderator: MOD_EIA

Post Reply
gwheelock
Posts: 563
Joined: Thu Dec 27, 2007 1:25 am
Location: Coon Rapids, Minnesota

Security Breach in "Victory Condition" screen

Post by gwheelock »

The locations of the corp shown on the "Units to Remove" screen are
in CORP NUMBER order. (IE. 1st Corp is at the top of the list; etc.).

This gives an opponent an idea of what corp are located where & thus
a clue as to the SIZE of an opposing army.


Image
Attachments
EIASecurityBreach.jpg
EIASecurityBreach.jpg (116.79 KiB) Viewed 1 time
Guy
AresMars
Posts: 234
Joined: Thu Dec 13, 2007 8:30 pm

RE: Security Breach in "Victory Condition" screen

Post by AresMars »

Good catch!
Filmstudy
Posts: 19
Joined: Mon Dec 24, 2007 1:22 am

RE: Security Breach in "Victory Condition" screen

Post by Filmstudy »

A sort by area number would fix this.
User avatar
Marshall Ellis
Posts: 5630
Joined: Tue Oct 02, 2001 3:00 pm
Location: Dallas

RE: Security Breach in "Victory Condition" screen

Post by Marshall Ellis »

Very tricky!
I could not get this into the 1.01 patch but I'll look at getting this into the 1.02 patch!
 
 
Thank you

Marshall Ellis
Outflank Strategy War Games


Post Reply

Return to “Tech Support”