I can't play...

Post bug reports and ask for support here.

Moderator: MOD_EIA

Post Reply
Mikekiller16
Posts: 33
Joined: Wed Dec 29, 2004 8:08 am
Location: Barcelona, Spain

I can't play...

Post by Mikekiller16 »

[:@]

This is what i get when press OPTION key

Image
Attachments
screen1.jpg
screen1.jpg (96.36 KiB) Viewed 2 times
Miguel
User avatar
Erik Rutins
Posts: 38308
Joined: Tue Mar 28, 2000 4:00 pm
Location: Vermont, USA
Contact:

RE: I can't play...

Post by Erik Rutins »

Please try these:

1. Update to the latest video driver for your video card
2. Make sure your screen dpi is set to the normal 96 and not 120 or another setting
3. Try running the game directly from its executable in the installation folder
4. Try the test exe in the pinned thread in this forum

Regards,

- Erik
Erik Rutins
CEO, Matrix Games LLC


Image

For official support, please use our Help Desk: http://www.matrixgames.com/helpdesk/

Freedom is not Free.
User avatar
Marshall Ellis
Posts: 5630
Joined: Tue Oct 02, 2001 3:00 pm
Location: Dallas

RE: I can't play...

Post by Marshall Ellis »

Mikekiller16:
 
Can you goto the new game screen and show me that screen?
Are you getting any error messages?
 
 
Thank you

Marshall Ellis
Outflank Strategy War Games


User avatar
Erik Rutins
Posts: 38308
Joined: Tue Mar 28, 2000 4:00 pm
Location: Vermont, USA
Contact:

RE: I can't play...

Post by Erik Rutins »

Marshall,

See here:

tm.asp?m=1635604
Erik Rutins
CEO, Matrix Games LLC


Image

For official support, please use our Help Desk: http://www.matrixgames.com/helpdesk/

Freedom is not Free.
User avatar
Marshall Ellis
Posts: 5630
Joined: Tue Oct 02, 2001 3:00 pm
Location: Dallas

RE: I can't play...

Post by Marshall Ellis »

Thanks Erik!
 
 
Thank you

Marshall Ellis
Outflank Strategy War Games


Post Reply

Return to “Tech Support”