resolution and Multiple monitors

Post bug reports and ask for game support here.
Post Reply
User avatar
ETF
Posts: 1758
Joined: Thu Sep 16, 2004 12:26 pm
Location: Vancouver, Canada

resolution and Multiple monitors

Post by ETF »

How does one center the display. Having trouble with It partially on x2 monitors. Can seem to center or pick a resolution.

Any ideas friends?

Cheers
My Top Matrix Games 1) CMO MP?? 2) WITP/AE 3) SOW 4) Combat Mission 5) Armor Brigade

Twitter
https://twitter.com/TacticWargamer
User avatar
OldSarge
Posts: 695
Joined: Thu Nov 25, 2010 6:16 pm
Location: Albuquerque, NM

RE: resolution and Multiple monitors

Post by OldSarge »

I don't know if you're still having issues, but you might want to see if changing options using AGESettings will help you.

My desktop install is okay, since both monitors are the same. However, it was an issue with my laptop as my second monitor is much larger than the laptops screen. But I was able to adjust it to work reasonably well.
You and the rest, you forgot the first rule of the fanatic: When you become obsessed with the enemy, you become the enemy.
Jeffrey Sinclair, "Infection", Babylon 5
User avatar
ETF
Posts: 1758
Joined: Thu Sep 16, 2004 12:26 pm
Location: Vancouver, Canada

Re: resolution and Multiple monitors

Post by ETF »

OK, hmmm where again is Age settings?

I wonder what is the highest resolution it can handle?
My Top Matrix Games 1) CMO MP?? 2) WITP/AE 3) SOW 4) Combat Mission 5) Armor Brigade

Twitter
https://twitter.com/TacticWargamer
Floyd
Posts: 177
Joined: Fri Jan 06, 2006 4:45 pm

Re: resolution and Multiple monitors

Post by Floyd »

Open the path to the cw2 executable and in that folder you'll find
AgeSettings.exe
I own the non-steam version.
Post Reply

Return to “Tech Support”