Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[1.09] Asset Tab issue

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Shadow Empire >> Tech Support >> [1.09] Asset Tab issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[1.09] Asset Tab issue - 5/18/2021 8:29:51 PM   
AntoneT

 

Posts: 22
Joined: 5/29/2014
Status: offline
Using 1.09, I have the occasional issue where the Asset Tab on the bottom stops working correctly when I select the "1" filter that should only show Assets in that specific hex. Occasionally, it won't show anything even if there is something in the hex and can only be resolved by reloading the game at which point it works Ok for a while. I not been able to identify anything specific that triggers the bug. Reloading a save game, even when saved with the Asset Tab filter not working correctly, resolves the issue for a while until it reappears.
Post #: 1
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Shadow Empire >> Tech Support >> [1.09] Asset Tab issue Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.125