Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Resolved] EMPs don't appear to be working

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved] EMPs don't appear to be working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Resolved] EMPs don't appear to be working - 5/11/2021 5:55:48 PM   
BDukes

 

Posts: 1335
Joined: 12/27/2017
Status: offline
Hi All

EMPs and using nukes as EMPs seems broken in this build. See attached scenario.

For a strictly EMP, use B-1 to drop and GBU-31 EMP on one of the radar sites. You'll see the lightning bolt icon but no damage.

For a high alt detonation. Order the SSM or Sub to launch a nuke. Right-click the weapon allocation entry in the weapons dialog to specify high altitude detonation. Notice explosion but no damage.

Thanks!





Attachment (1)

< Message edited by WSBot -- 5/14/2021 5:56:47 PM >
Post #: 1
RE: [Bug][1147.23] EMPs don't appear to be working - 5/12/2021 3:31:11 PM   
WSBot

 

Posts: 182
Joined: 1/17/2021
Status: offline
0014553

(in reply to BDukes)
Post #: 2
RE: [Bug][1147.23] EMPs don't appear to be working - 5/14/2021 1:23:35 PM   
Geoffropi

 

Posts: 81
Joined: 10/27/2020
Status: offline
Hello,

I have tested the scenario with public/private build and it works as expected.
EMP deals damages to the components, and I haven't noticed anything weird in the logic.

Note that EMP explosion takes into account Radar LOS to determine if units get damaged, and the chance of any damage in this scenario is on the lower range of probability.




(in reply to WSBot)
Post #: 3
RE: [Bug][1147.23] EMPs don't appear to be working - 5/14/2021 1:39:12 PM   
BDukes

 

Posts: 1335
Joined: 12/27/2017
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Geoffropi

Hello,

I have tested the scenario with public/private build and it works as expected.
EMP deals damages to the components, and I haven't noticed anything weird in the logic.

Note that EMP explosion takes into account Radar LOS to determine if units get damaged, and the chance of any damage in this scenario is on the lower range of probability.






Thanks. Just checked in .24 and it works!

Happy as a clam

Mike

(in reply to Geoffropi)
Post #: 4
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved] EMPs don't appear to be working Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.160