Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Resolved] Error when loading second quick battle

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved] Error when loading second quick battle Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Resolved] Error when loading second quick battle - 4/13/2021 3:11:59 PM   
Bagpipe

 

Posts: 79
Joined: 10/19/2019
Status: offline
I just finished a wee quick battle in the north sea (sub vs sub) and am trying to start a new quick battle via the start menu but I keep getting an error message about "Object not set to an instance of an object" and it won't load


Can anyone advise?


< Message edited by WSBot -- 4/22/2021 11:24:11 AM >
Post #: 1
RE: Error when loading second quick battle - 4/13/2021 3:14:20 PM   
Bagpipe

 

Posts: 79
Joined: 10/19/2019
Status: offline
It doesn't seem to want to load any quick battle after the first. Though if I re-start command i can then start a quick battle fine...

(in reply to Bagpipe)
Post #: 2
RE: Error when loading second quick battle - 4/13/2021 3:18:00 PM   
Dimitris

 

Posts: 13183
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Hi,

Do you have the Tacview window open by chance?

_____________________________


(in reply to Bagpipe)
Post #: 3
RE: Error when loading second quick battle - 4/13/2021 3:25:29 PM   
Bagpipe

 

Posts: 79
Joined: 10/19/2019
Status: offline
Yeah! Is that what it is? I thought that was a possibility when I restarted because tacview was not open then!

(in reply to Dimitris)
Post #: 4
RE: Error when loading second quick battle - 4/13/2021 3:33:26 PM   
Dimitris

 

Posts: 13183
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Yes, it is a known issue. IIRC it has been fixed in the private beta builds. Please give it a try with this one: https://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=5001397

_____________________________


(in reply to Bagpipe)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved] Error when loading second quick battle Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.336