Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Different values in asset preview

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Shadow Empire >> Tech Support >> Different values in asset preview Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Different values in asset preview - 12/15/2020 8:37:35 PM   
dycu

 

Posts: 31
Joined: 11/30/2020
Status: offline
I've seen the following problem on the main branch and now on the latest beta.

When I enter asset management screen I have different values in the Preview window on the right side, depending on what was last opened there. If I was on "Start turn" before closing this MNG screen and opening again and then switching to "Preview" I can see different values (some 0s) than when I had closed in having the Preview opened.

And it seems that they are correct only when I had it opened on Preview and reopened again.

Maybe I'm looking at it in a wrong way, but something is not right here.

I can upload the save where it happens but don't know how.
Post #: 1
RE: Different values in asset preview - 12/21/2020 6:38:21 PM   
dycu

 

Posts: 31
Joined: 11/30/2020
Status: offline
Up. It's very annoying as it happens always and force you to reopen the MNG window. Any chance to look into it?

(in reply to dycu)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Shadow Empire >> Tech Support >> Different values in asset preview Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.301