Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[WAD] One sub behaving weird, others ok

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [WAD] One sub behaving weird, others ok Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[WAD] One sub behaving weird, others ok - 10/24/2020 11:19:33 PM   
JPFisher55

 

Posts: 589
Joined: 11/22/2014
Status: offline
In the attached saved game, S603 is constantly changing depth for no reason in deep water. However, the other subs behave just fine. I'm using 1147.14. I have no idea why?

Attachment (1)

< Message edited by Rory Noonan -- 10/25/2020 11:42:50 PM >
Post #: 1
RE: One sub behaving weird, others ok - 10/24/2020 11:24:57 PM   
JPFisher55

 

Posts: 589
Joined: 11/22/2014
Status: offline
I changed the depth to shallow and the sub started behaving fine. Then I set it to below layer and the sub behaved fine. Then I reset it back to its original depth of above layer and now the sub behaves fine. So this issue is fixed.

(in reply to JPFisher55)
Post #: 2
RE: One sub behaving weird, others ok - 10/24/2020 11:45:16 PM   
thewood1

 

Posts: 6107
Joined: 11/27/2005
Status: offline
Huh...All I did was disable realistic sub comms and then hit start. I have run it four times now until that sub gets through 100nm each time. Never saw any fluctuations other than chasing the layer.

(in reply to JPFisher55)
Post #: 3
RE: One sub behaving weird, others ok - 10/25/2020 12:00:26 AM   
thewood1

 

Posts: 6107
Joined: 11/27/2005
Status: offline
btw, I think there might be an issue with how the sub responds to pathing to an area with rapidly changing depths. When I first started the scenario. The sub spun around a little and the path was the dotted line. But each time, it straightened itself out in a minute or so.

(in reply to thewood1)
Post #: 4
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [WAD] One sub behaving weird, others ok Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.148