Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Sound

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> The Operational Art of War IV >> Tech Support >> Sound Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Sound - 4/15/2020 5:15:13 PM   
tcarusil

 

Posts: 209
Joined: 5/1/2011
From: Indianapolis, IN
Status: offline
Playing with .40. Any news on sound issues. Sometimes have no sound accompanying movement and/or battles. Sometimes it works fine.Thanks.

TomC
Post #: 1
RE: Sound - 5/10/2020 6:12:59 PM   
ralphtricky


Posts: 6685
Joined: 7/27/2003
From: Colorado Springs
Status: offline
I've never heard of that issue, can you see if you have the latest audio drivers?

_____________________________

Ralph Trickey
TOAW IV Programmer
Blog: http://operationalwarfare.com
---
My comments are my own, and do not represent the views of any other person or entity. Nothing that I say should be construed in any way as a promise of anything.

(in reply to tcarusil)
Post #: 2
RE: Sound - 5/16/2020 3:11:15 AM   
jupiter999

 

Posts: 57
Joined: 8/13/2015
Status: offline
Yes, I also have this issue from time to time.
And having sound on creates another nasty phenomenon: once I click to move, the sound tries to activates, and I saw a spike on CPU, and whole game dragged for about few seconds before resumes.
I totally disable it after many tries
The game engine really needs more improvement...

(in reply to ralphtricky)
Post #: 3
RE: Sound - 5/17/2020 1:09:58 AM   
tcarusil

 

Posts: 209
Joined: 5/1/2011
From: Indianapolis, IN
Status: offline

quote:

ORIGINAL: ralphtricky

I've never heard of that issue, can you see if you have the latest audio drivers?


First, let me say that I feel honored to have received a response from the head honcho. I want to thank you for everything you have done to keep TOAW alive all these years.

Second, it appears that my drivers are up to date. It is really an inconsistent thing. I cannot figure out any rhyme or reason as to why sometime I get sound and sometimes I don't. The inconsistency goes so far that a unit may start moving without sound, but have sound by the time it finishes moving. Sometimes no sound at all. Go figure.

In the grand scheme of things, I am sure you have other issues that are more pressing. I can survive with the sporadic sound. I just though it might be something that was already being looked at.

I look forward to other enhancements in the future.

Thank you for your time.

TomC


(in reply to ralphtricky)
Post #: 4
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> The Operational Art of War IV >> Tech Support >> Sound Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.316