Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Logged] Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object"

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Logged] Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Logged] Loading save fails with "Object reference... - 4/7/2020 1:10:39 PM   
RIPperSVK

 

Posts: 16
Joined: 2/12/2018
Status: offline
Loading the attached save fails with "Object reference not set to an instance of an object". Playing CMO version 1.01.11343 (latest steam version).

This issue happened sometime during my playing of the Don of a new era scenario (for the US side), all saves in the playthrough following some time are broken.


Attachment (1)

< Message edited by apache85 -- 4/8/2020 5:05:30 AM >
Post #: 1
RE: Loading save fails with "Object reference not ... - 4/7/2020 1:42:43 PM   
Dimitris


Posts: 12653
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Hi,

If you apply the current public update and resume from the most recent save, does the problem happen again ?

_____________________________


(in reply to RIPperSVK)
Post #: 2
RE: Loading save fails with "Object reference not ... - 4/7/2020 4:30:01 PM   
RIPperSVK

 

Posts: 16
Joined: 2/12/2018
Status: offline
Hi,

yes, the problem still occurs.

(in reply to Dimitris)
Post #: 3
RE: Loading save fails with "Object reference not ... - 4/8/2020 5:05:41 AM   
Rory Noonan

 

Posts: 2634
Joined: 12/18/2014
From: Melbourne, Australia
Status: offline
Logged for investigation.

0013778

_____________________________


(in reply to RIPperSVK)
Post #: 4
RE: Loading save fails with "Object reference not ... - 4/19/2020 8:26:13 AM   
Dimitris


Posts: 12653
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Apologies, I should have phrased this a bit better:

The generated saves like that one that you posted are "unsalvageable", for lack of a better term. So if you try to load them even with the new updated you will still get the same error.

If you do a fresh playthrough of the scenario, with the updated build, does it again generate new corrupted saves?

Thanks.

_____________________________


(in reply to Rory Noonan)
Post #: 5
RE: Loading save fails with "Object reference not ... - 7/1/2020 6:31:03 AM   
Dimitris


Posts: 12653
Joined: 7/31/2005
Status: offline
bump

_____________________________


(in reply to Dimitris)
Post #: 6
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Logged] Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.135