Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Logged] Tacview not working.

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Logged] Tacview not working. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Logged] Tacview not working. - 2/1/2020 6:39:26 AM   
macinlew

 

Posts: 15
Joined: 3/31/2004
Status: offline
When opening Tacview I get 3 windows with a red block at the top of the TacView Advanced window saying "Real-time telemetry not compatible with the host exporter." and the 3D view window is all white.

I'm running 1121.6 of CMO (Matrix) and 1.8.2 of Tacview 64-bit Advanced (Steam).




< Message edited by apache85 -- 2/6/2020 10:06:00 AM >
Post #: 1
RE: Tacview not working. - 2/1/2020 8:12:16 AM   
Dimitris


Posts: 12501
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Hi,

Can we see a screenshot if possible?

Also, which version of Windows are you using ?

_____________________________


(in reply to macinlew)
Post #: 2
RE: Tacview not working. - 2/2/2020 5:10:02 AM   
macinlew

 

Posts: 15
Joined: 3/31/2004
Status: offline
Windows 10 19555.1001 Insiders build, but it's been doing this since before 1903.




Attachment (1)

(in reply to Dimitris)
Post #: 3
RE: Tacview not working. - 2/6/2020 10:06:09 AM   
Rory Noonan

 

Posts: 2462
Joined: 12/18/2014
From: Melbourne, Australia
Status: offline
Logged for investigation. #0013608


_____________________________


(in reply to macinlew)
Post #: 4
RE: Tacview not working. - 5/23/2020 2:55:20 PM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
I am currently encountering this issue, has there been any further progress made on identifying the cause and/or correcting it? I have tried some of the suggestions in other threads but nothing seems to work. Here are my software versions:

Command v1.01 Build 1134.3 (Matrix install)
Tacview Advanced v1.8.4 beta 1 (Steam install)
Windows 10 64-bit

Thanks,

Mike

(in reply to Rory Noonan)
Post #: 5
RE: Tacview not working. - 5/23/2020 3:23:27 PM   
Vyrtuoz


Posts: 12
Joined: 6/9/2018
Status: offline
Hi Mike,

This definitely looks like a communication error between Command and Tacview.

After reproducing the problem, can you close cleanly Tacview as well as Command, then share me your %temp%\Tacview.log file?

Also, can you tell me exactly which steps I can do to reproduce the problem? (from launching Command)

For instance, which mission are you playing in Command? Can you share a save-game please?

Also, what are your windows regional settings, such as the country?

Thank you for the feedback

_____________________________


(in reply to Mijast727)
Post #: 6
RE: Tacview not working. - 5/24/2020 11:52:17 PM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
The attached .ZIP file contains the following:

* Screen capture of my Windows regional settings.
* Save file created after error was encountered.
* Tacview.log file created after the error was encountered.

Here are the steps I took:

1) Open Command from the desktop shortcut.
2) Started a new scenario: First Contact, 1986
3) Selected a unit then selected the 3D View from the top menu.
3a) 3D View window opens and stays white
3b) Tacview opens and flashes the red error message for a few seconds. Error goes away abut Tacview remains open.
4) Made a save file for the scenario (attached).
5) Closed Tacview and Command.

Please let me know if there is any other information I can provide.

Thanks!

Mike

Attachment (1)

(in reply to Vyrtuoz)
Post #: 7
RE: Tacview not working. - 5/26/2020 8:18:55 PM   
Vyrtuoz


Posts: 12
Joined: 6/9/2018
Status: offline
Thank you very much for the data.

I am currently investigating the issue with CMO dev team to see what went wrong and how to fix it.

It is hard to pinpoint the source of this issue, however, I improving Tacview debug-log so we can eventually fix this problem...

I will let you know as soon as I have found something.

_____________________________


(in reply to Mijast727)
Post #: 8
RE: Tacview not working. - 5/27/2020 1:23:15 PM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
Thanks for the update. Please let me know if you need me to try anything else or send any other data.

Mike

(in reply to Vyrtuoz)
Post #: 9
RE: Tacview not working. - 5/29/2020 8:45:50 PM   
Vyrtuoz


Posts: 12
Joined: 6/9/2018
Status: offline
Tacview 1.8.4 beta 2 has been released. I have tweaked some of the communication parameters as well as improved the debug log.

Can you try again, with this version please?

It may not fix the problem, but in the worst case it should generate an improved debug log. So, if you still have the issue, please share me your %temp%\Tacview.log file after reproducing the issue and existing cleanly CMO.

< Message edited by Vyrtuoz -- 5/29/2020 8:46:09 PM >

(in reply to Mijast727)
Post #: 10
RE: Tacview not working. - 5/30/2020 5:06:31 AM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
Vrytuoz,

I tried Tacview 1.8.4 beta 2 with Command 1.01 Build 1146.2 and received the same error. Tacview was updated through Steam and I started and closed it once by itself before trying it with Command (to allow Steam to run it's initial startup procedures). A copy of my Tacview.log file is attached. Let me know if you need anything else. Thanks again for looking into this!

Mike

Attachment (1)

(in reply to Vyrtuoz)
Post #: 11
RE: Tacview not working. - 6/3/2020 8:18:06 PM   
Vyrtuoz


Posts: 12
Joined: 6/9/2018
Status: offline
Thank you for the log, this very helpful.

I am going to investigate further the link between CMO and Tacview in the coming days, and produce a new beta with more improvements.

_____________________________


(in reply to Mijast727)
Post #: 12
RE: Tacview not working. - 6/3/2020 9:48:45 PM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
Thank you for all your efforts!

Mike

(in reply to Vyrtuoz)
Post #: 13
RE: Tacview not working. - 6/15/2020 7:15:44 PM   
Vyrtuoz


Posts: 12
Joined: 6/9/2018
Status: offline
With the help of CMO team, we have identified several cases when the data was not properly transferred between CMO and Tacview. This could trigger “Real time telemetry not compatible” message or various errors in the 3D visualization.

I believe that some fixes are on their way, stay tuned for upcoming CMO updates and let us know if this help.

_____________________________


(in reply to Mijast727)
Post #: 14
RE: Tacview not working. - 6/16/2020 2:52:38 AM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
Thanks for the update. I will keep an eye out for the fixes, although I won't be able to try anything out until early next week.

Mike

(in reply to Vyrtuoz)
Post #: 15
RE: Tacview not working. - 6/24/2020 11:22:56 PM   
Mijast727

 

Posts: 18
Joined: 11/20/2009
Status: offline
I just tried again using Command v1.01 build 11474 (Matrix install) and Tacview v1.8.4 beta 4 (Steam install) with the same results. I've attached the Tacview.log file and a save from the scenario I used.

Thanks,

Mike

Attachment (1)

< Message edited by Mijast727 -- 6/24/2020 11:24:01 PM >

(in reply to Mijast727)
Post #: 16
RE: [Logged] Tacview not working. - 6/27/2020 8:43:01 AM   
florenthennart

 

Posts: 1
Joined: 6/27/2020
Status: offline
Hi, same issue here :
CMO Build 1115.3 (Bought & Downloaded from Matrix, not Steam)
Tacview advanced 1.8.3 (Bought & Downloaded from Steam)
Log attached

Attachment (1)

(in reply to macinlew)
Post #: 17
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Logged] Tacview not working. Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.127