Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Duplicate] sprint and drift in tutorial not working

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Duplicate] sprint and drift in tutorial not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Duplicate] sprint and drift in tutorial not working - 12/1/2019 10:01:35 AM   
marsss1975

 

Posts: 1
Joined: 12/1/2019
Status: offline
hi,
in the submarine tutorial that introduce sprint and drift, Average speed is set to 12 kts, sprint and drift box is checked, but the sub only starts at 12 kts and then stays at 5 kts for the rest of the trip without sprinting once. When i uncheck the box suddenly the submarine goes to 12 but never drift...

< Message edited by apache85 -- 12/3/2019 1:17:40 AM >
Post #: 1
RE: sprint and drift in tutorial not working - 12/3/2019 1:17:26 AM   
apache85

 

Posts: 1778
Joined: 12/18/2014
From: Melbourne, Australia
Status: offline
Thanks for the report, this issue is on our list already.

https://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4721408

_____________________________


(in reply to marsss1975)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Duplicate] sprint and drift in tutorial not working Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.121