Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

unit stuck with crazy big speed value

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> unit stuck with crazy big speed value Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
unit stuck with crazy big speed value - 11/19/2019 9:02:57 PM   
stolowski

 

Posts: 53
Joined: 12/2/2017
Status: offline
This is a weird bug: I noticed that one of my ships is stuck (not moving) and its course is oscillating by +/- 1 degree, despite being in "engaged offensive mode", and having a path plotted. The throttle/alt window revealed a crazy speed value (see screenshot). I have no idea how to reproduce, but some factors that may be related: the unit was previously in a group of 2 ships that I manually created with "G" key, and I later removed the other ship from it. Interestingly, the group remained with just 1 ship in it (the problematic one).






Attachment (1)

< Message edited by stolowski -- 11/19/2019 9:03:22 PM >
Post #: 1
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> unit stuck with crazy big speed value Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.100