Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[RESOLVED] No sound

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [RESOLVED] No sound Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[RESOLVED] No sound - 11/16/2019 12:15:54 PM   
jph

 

Posts: 26
Joined: 11/5/2006
Status: offline
Thank you for the exciting upgrade and the attractive discount!

I searched the forum and cannot find anybody else reporting this issue. I have no sound in CMO, no background music and no sound effects. Sound appears to be working fine on my machine and it is working in other games. I have attached DX diagnostic file.

I am running version 1.00.11156 and yes, the "Use game sounds" and the "Use background music" checkboxes are checked in the game options.

Any help will be greatly appreciated.

Attachment (1)

< Message edited by Dimitris -- 11/16/2019 3:09:35 PM >
Post #: 1
RE: No sound - 11/16/2019 12:27:36 PM   
Gizzmoe


Posts: 155
Joined: 8/24/2005
From: Germany
Status: offline
Just a shot into the dark, run the DirectX installer (dxsetup.exe), it is in CMO\PreRequisites\directx_Jun2010_redist. If that doesn't help also try dotNetFx45_Full_setup.exe and vc_redist.x86.exe from the PreRequisites folder. And reboot the PC after the installation, just in case...


< Message edited by Gizzmoe -- 11/16/2019 12:35:48 PM >

(in reply to jph)
Post #: 2
RE: No sound - 11/16/2019 12:52:50 PM   
Dimitris


Posts: 12431
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Hi,

Is Windows Media Player installed on your operating system?

_____________________________


(in reply to Gizzmoe)
Post #: 3
RE: No sound - 11/16/2019 2:51:33 PM   
jph

 

Posts: 26
Joined: 11/5/2006
Status: offline
Dimitris,

No it wasn't and installing it did indeed enable sound in the game. Too bad I had to do that but well worth it.

Thanks a lot for the suggestion Gizzmoe. I had re-run the DX installer again in an attempt to resolve my issue. I would have never guessed that the absence of WM player was the culprit, though.

In any case all is well. Thank you for the help.

(in reply to Dimitris)
Post #: 4
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [RESOLVED] No sound Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.125