Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> WarPlan >> War Plan: Tech Support >> Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 2:52:31 PM   
alohaptd

 

Posts: 13
Joined: 7/9/2014
Status: offline
For a game in progress when you update to v.1.00.02 then hit next turn the Deployment queue is eliminated. I have a saved game after updating where the queue is still visible but after hitting 'Next Turn' units that were in the queue are gone and a unit that was supposed to be deployed on the next turn is not available.
Post #: 1
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 3:02:25 PM   
apec

 

Posts: 84
Joined: 5/1/2015
Status: offline
This is also true for a new game. Started the '39 scenario in v1.00.02, after the first turn the production queue for Germany and Italy disappeared.

(in reply to alohaptd)
Post #: 2
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 3:30:25 PM   
apec

 

Posts: 84
Joined: 5/1/2015
Status: offline
Even worse, even the unit production set after the first turn disappear the following turn.

(in reply to apec)
Post #: 3
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 6:36:21 PM   
ericdauriac

 

Posts: 86
Joined: 9/14/2016
From: Limoges
Status: offline
I have the same bug...

(in reply to apec)
Post #: 4
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 7:57:21 PM   
Titan

 

Posts: 468
Joined: 8/28/2000
From: new Zealand
Status: offline
I lost all my production on my saved game version 1.001 after updating. Started a new game with Version .002 after 4 turns none of my purchases are showing up in production QUE...its empty.. So right now the game is unplayable

(in reply to ericdauriac)
Post #: 5
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 8:08:29 PM   
AlvaroSousa


Posts: 6760
Joined: 7/29/2013
Status: offline
Can you all tell me how the game was saved?

Your own name or the autosave?

I'll check out tonight.

_____________________________

Games worked on

Designer of the Strategic Command 2 products
- Brute Force (mod)
- Assault on Communism
- Assault on Democracy

Designer of the Strategic Command 3 products
- Map Image Importer

(in reply to Titan)
Post #: 6
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 8:19:29 PM   
Zovs


Posts: 5088
Joined: 2/23/2009
From: United States
Status: online
I have two PBEM++ games, one was effected the other not. If you can get at those files the one that was effected was: 149392 - Europe 1939

_____________________________


War in the East/War in the East II - Alpha Test Teams
WarPlan Beta Tester
DG CWIE2 tester/SPWW2 and SPMBT playtester/scenario & campaign creator

(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 7
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 8:28:52 PM   
Titan

 

Posts: 468
Joined: 8/28/2000
From: new Zealand
Status: offline
Game was saved with me typing the file name in the box as in 27/10/1939

(in reply to Zovs)
Post #: 8
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 8:31:24 PM   
alohaptd

 

Posts: 13
Joined: 7/9/2014
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Alvaro Sousa

Can you all tell me how the game was saved?

Your own name or the autosave?

I'll check out tonight.

My game was saved with a custom save, not autosave.

(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 9
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 8:32:29 PM   
Titan

 

Posts: 468
Joined: 8/28/2000
From: new Zealand
Status: offline
Interesting when i load up the Autosave my purchases are there

(in reply to Zovs)
Post #: 10
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 9:59:00 PM   
Radar8717

 

Posts: 32
Joined: 8/3/2007
From: Minnesota
Status: offline
I can also confirm losing my production queue after the first turn for both Germany and Italy.

Fresh v1.00 install. Updated to v1.00.02

Played 1939 scenario for enough turns to see if the 20 landing ships I purchased on
the first turn appeared after their 90 days, they did not.

(in reply to Titan)
Post #: 11
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 10/31/2019 11:14:35 PM   
Dr. Foo


Posts: 666
Joined: 8/31/2004
From: Honolulu, Hawaii
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Titan

Interesting when i load up the Autosave my purchases are there


Mine were there too, but after on turn then they were gone.

_____________________________

*Warning: Dr. Foo is not an actual doctor.
Do not accept or follow any medical advice*

(in reply to Titan)
Post #: 12
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 2:37:34 AM   
AlvaroSousa


Posts: 6760
Joined: 7/29/2013
Status: offline
Ok I found the bug. It was a fat finger accidental code move I didn't notice.

_____________________________

Games worked on

Designer of the Strategic Command 2 products
- Brute Force (mod)
- Assault on Communism
- Assault on Democracy

Designer of the Strategic Command 3 products
- Map Image Importer

(in reply to Dr. Foo)
Post #: 13
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 2:46:56 AM   
AlvaroSousa


Posts: 6760
Joined: 7/29/2013
Status: offline
I sent the hotfix to Matrix for Friday.

Sorry everyone. I don't even remember how I accidentally moved the code to the wrong spot.

< Message edited by Alvaro Sousa -- 11/1/2019 2:47:11 AM >


_____________________________

Games worked on

Designer of the Strategic Command 2 products
- Brute Force (mod)
- Assault on Communism
- Assault on Democracy

Designer of the Strategic Command 3 products
- Map Image Importer

(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 14
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 3:05:35 AM   
Zovs


Posts: 5088
Joined: 2/23/2009
From: United States
Status: online
Al,

Does this mean that the lost units will be "found" or should we reboot the game?

_____________________________


War in the East/War in the East II - Alpha Test Teams
WarPlan Beta Tester
DG CWIE2 tester/SPWW2 and SPMBT playtester/scenario & campaign creator

(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 15
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 3:07:15 AM   
alohaptd

 

Posts: 13
Joined: 7/9/2014
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Alvaro Sousa

I sent the hotfix to Matrix for Friday.

Sorry everyone. I don't even remember how I accidentally moved the code to the wrong spot.


Thank you Alvaro, for the quick response!

(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 16
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 10:14:13 AM   
Isoko

 

Posts: 84
Joined: 5/19/2017
Status: offline
Matrix!
Please update Quickly.



_____________________________


(in reply to alohaptd)
Post #: 17
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/1/2019 1:54:10 PM   
AlvaroSousa


Posts: 6760
Joined: 7/29/2013
Status: offline
Yes Zovs.

_____________________________

Games worked on

Designer of the Strategic Command 2 products
- Brute Force (mod)
- Assault on Communism
- Assault on Democracy

Designer of the Strategic Command 3 products
- Map Image Importer

(in reply to Isoko)
Post #: 18
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 3:36:54 AM   
Michael T


Posts: 4401
Joined: 10/22/2006
From: Queensland, Australia.
Status: offline
So assuming it's safe to update now, what is the process?

Is it apply 1.00.02 patch then apply hotfix on top?

Or is it just apply hotfix.

I am currently 1.00.01

_____________________________


(in reply to AlvaroSousa)
Post #: 19
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 6:25:21 AM   
tyronec


Posts: 4230
Joined: 8/7/2015
From: Portaferry, N. Ireland
Status: online
I just did the update from inside the game and it all worked from .01 to to .02.01.

< Message edited by tyronec -- 11/2/2019 6:26:24 AM >

(in reply to Michael T)
Post #: 20
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 6:31:34 AM   
Titan

 

Posts: 468
Joined: 8/28/2000
From: new Zealand
Status: offline

quote:

ORIGINAL: tyronec

I just did the update from inside the game and it all worked from .01 to to .02.01.


Nice...Did the stuff that went missing show back up?

(in reply to tyronec)
Post #: 21
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 8:23:14 AM   
tyronec


Posts: 4230
Joined: 8/7/2015
From: Portaferry, N. Ireland
Status: online
I never had any stuff missing because I didn't do the .02 update.

(in reply to Titan)
Post #: 22
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 12:21:29 PM   
MorningDew

 

Posts: 958
Joined: 9/20/2006
From: Greenville, SC
Status: offline
I am at this point unable to update using the auto updater. Once I can get updated to the hotfix I will let you know

_____________________________

(formerly user AndrewKurtz)

(in reply to tyronec)
Post #: 23
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 1:18:12 PM   
Zovs


Posts: 5088
Joined: 2/23/2009
From: United States
Status: online
It’s fixed with latest patch 1.00.02.01

_____________________________


War in the East/War in the East II - Alpha Test Teams
WarPlan Beta Tester
DG CWIE2 tester/SPWW2 and SPMBT playtester/scenario & campaign creator

(in reply to MorningDew)
Post #: 24
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/2/2019 1:46:41 PM   
MorningDew

 

Posts: 958
Joined: 9/20/2006
From: Greenville, SC
Status: offline
I continue to get an error trying to update.




Attachment (1)

< Message edited by AndrewKurtz -- 11/2/2019 1:48:40 PM >


_____________________________

(formerly user AndrewKurtz)

(in reply to Zovs)
Post #: 25
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/3/2019 1:24:45 PM   
NativeTexan

 

Posts: 41
Joined: 4/1/2010
Status: offline
I'm experiencing the same issue with the Auto Update tool as Andrew.

Tried a uninstall and fresh install and same issue. " Error: Unable to download File"

Any work around?

(in reply to MorningDew)
Post #: 26
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/3/2019 1:31:24 PM   
NativeTexan

 

Posts: 41
Joined: 4/1/2010
Status: offline
I found that if I disabled my VPN it would allow the download using the Update tool.

Hope this helps!

(in reply to NativeTexan)
Post #: 27
RE: Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing - 11/3/2019 1:32:15 PM   
zakblood


Posts: 22424
Joined: 10/4/2012
Status: online
if you install the game as admin and run the game as admin, it should as long as you don't have a "useless firewall" add the right file permissions for the updater to run, if you have issue, then either you haven't installed and run as admin, or use a really poor and game unfriendly AV or security package, as most firewalls work well, where you will have to manually add the exception for it to work

(in reply to NativeTexan)
Post #: 28
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> WarPlan >> War Plan: Tech Support >> Updating to v1.00.02 - Deployment queue missing Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.176