Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Multiplayer lobby not loading

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Strategic Command Series >> Strategic Command WWII War in Europe >> Tech Support >> Multiplayer lobby not loading Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Multiplayer lobby not loading - 8/6/2019 5:54:43 PM   
The Land

 

Posts: 765
Score: 0
Joined: 2/19/2010
Status: offline
I'm encountering a problem getting the PBEM lobby to open. I select PBEM++ from the game menu, it says 'connecting' for about 10s, then the cursor keeps whirring round and the programme crashes. Restart doesn't fix.

Any ideas?

Post #: 1
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/6/2019 6:04:00 PM   
ThunderLizard2

 

Posts: 477
Score: 0
Joined: 2/28/2018
Status: offline
Having same issue with this game and WaW

(in reply to The Land)
Post #: 2
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/6/2019 6:51:17 PM   
The Land

 

Posts: 765
Score: 0
Joined: 2/19/2010
Status: offline
sounds like someone needs to give a server a kick!

(in reply to ThunderLizard2)
Post #: 3
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/7/2019 3:11:34 AM   
Tmanusa

 

Posts: 5
Score: 0
Joined: 4/23/2019
Status: offline
Still have the same problem. Any tech support update?

(in reply to The Land)
Post #: 4
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/7/2019 7:25:30 AM   
El Condoro

 

Posts: 202
Score: 0
Joined: 4/2/2008
Status: offline
I also have this issue - can open the game but not get into the MP lobby.

(in reply to Tmanusa)
Post #: 5
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/7/2019 7:30:22 AM   
zakblood


Posts: 22634
Score: 0
Joined: 10/4/2012
Status: offline
it's being worked on as reported yesterday, but as of yet, not ETA, but will or should be announced once a fix is in place, no word as yet on what's wrong, hardware or software wise but it seems to be effecting more than a few games on the server atm i'm sorry to say

(in reply to El Condoro)
Post #: 6
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/7/2019 2:32:35 PM   
hellraiser1973

 

Posts: 104
Score: 0
Joined: 7/18/2016
Status: offline
same problem here with the pbem connecting and blue circle :(
single player works but seems slower
hopefully it will get fixed soon

(in reply to zakblood)
Post #: 7
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/8/2019 7:55:42 AM   
El Condoro

 

Posts: 202
Score: 0
Joined: 4/2/2008
Status: offline
Is there any news on this? It's been a few days now - or am I looking on the wrong forum?

(in reply to hellraiser1973)
Post #: 8
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/8/2019 8:05:52 AM   
zakblood


Posts: 22634
Score: 0
Joined: 10/4/2012
Status: offline
seems it's was fixed yesterday and now today it's broke again, so reported again, sorry for the continued issues

(in reply to El Condoro)
Post #: 9
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/8/2019 1:55:55 PM   
VPaulus

 

Posts: 3593
Score: 0
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline
http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4671701

(in reply to zakblood)
Post #: 10
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/12/2019 3:52:39 PM   
Rannug61


Posts: 157
Score: 0
Joined: 1/14/2018
Status: offline
Is the server out of order again? PBEM doesn't work...

_____________________________

"En svensk tiger"

(in reply to VPaulus)
Post #: 11
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/12/2019 4:05:48 PM   
falco148

 

Posts: 606
Score: 0
Joined: 2/6/2008
From: Yantai, PRC.
Status: offline
Same thing happening here.

(in reply to Rannug61)
Post #: 12
RE: Multiplayer lobby not loading - 8/12/2019 9:02:27 PM   
El Condoro

 

Posts: 202
Score: 0
Joined: 4/2/2008
Status: offline
It's working for me as at the time of this post.

(in reply to falco148)
Post #: 13
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Strategic Command Series >> Strategic Command WWII War in Europe >> Tech Support >> Multiplayer lobby not loading Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.250