Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Multiplayer issue

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Scourge of War: Waterloo >> Tech Support >> Multiplayer issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Multiplayer issue - 4/21/2019 2:37:21 AM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
So me and my brother wanted to play multiplayer together against the AI, but when ever the game loads he only controls a single battalion, sometimes it won’t even let him control that. When he host we both have that issue. In the lobby it also says on his chat box something about “NAT server disconnected”. Any ideas? I didn’t just spend 50 bucks on this game for nothing. Currently trying to fix the game from crashing after updating it.
Post #: 1
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 3:00:19 AM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
Also I with the whole game crashing while loading, I’ve downloaded and installed directx. Heck the game did it itself when it updated but it is still crashing. I need this fixed before I off myself. It’s been a complete waste of 50 bucks if I can’t play it updated or with my brothers.

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 2
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 5:56:07 AM   
zakblood


Posts: 21952
Joined: 10/4/2012
Status: online
http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=3876271

did any of this help?

and also did you install the game as install as admin, and run the game as run as admin?

if not, retry after a uninstall and see, and check and follow the link above, good luck

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 3
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 11:50:04 AM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
Hi, I’ve already set my compatibility and always run it as admin because I had the graphic issues. I’m pretty sure I installed it as admin also.

(in reply to zakblood)
Post #: 4
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 1:47:37 PM   
mitra76

 

Posts: 360
Joined: 5/23/2011
Status: offline
Do you use any mods?

After the crash please check the file SOWWL.log in the game directory under Documents, and see if between the last entries signal a error.

_____________________________

Visit my wargame blog: http://warforgame.blogspot.it/

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 5
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 6:59:16 PM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
No Mods. I tried to load a saved game after playing a bit (just reinstalled and now reinstalled update) and it exits to desktop like before. A bunch of error form sprite request.

(in reply to mitra76)
Post #: 6
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 7:03:04 PM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
Also I tried to copy and paste the log but the forum wouldn’t let me. Game works fine before update, but I can’t create an online account and have the issue with my brother I mentioned in my original post.

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 7
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 7:28:09 PM   
mitra76

 

Posts: 360
Joined: 5/23/2011
Status: offline
can you attach the file?

_____________________________

Visit my wargame blog: http://warforgame.blogspot.it/

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 8
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 7:42:26 PM   
mitra76

 

Posts: 360
Joined: 5/23/2011
Status: offline
Perhaps the problem is the same of this: http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4497957#

_____________________________

Visit my wargame blog: http://warforgame.blogspot.it/

(in reply to mitra76)
Post #: 9
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 7:54:29 PM   
[HWK]JohnReynolds

 

Posts: 6
Joined: 4/21/2019
Status: offline
I think it is fixed now. Before I saw your latest post I thought maybe I had missed something so I downloaded both patches separately and reinstalled the game, followed by v.102 and v.103 and they both installed differently than before and I have new loading screens. Oh and the game loads now of course. I will do the same with my brother and hope it fixes multiplayer. Thanks for your help.

(in reply to mitra76)
Post #: 10
RE: Multiplayer issue - 4/21/2019 8:03:14 PM   
mitra76

 

Posts: 360
Joined: 5/23/2011
Status: offline
You're welcome

_____________________________

Visit my wargame blog: http://warforgame.blogspot.it/

(in reply to [HWK]JohnReynolds)
Post #: 11
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Scourge of War: Waterloo >> Tech Support >> Multiplayer issue Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.119