Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[RESOLVED] Ship doesn't move full speed

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [RESOLVED] Ship doesn't move full speed Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[RESOLVED] Ship doesn't move full speed - 4/12/2019 3:44:47 AM   
morphin

 

Posts: 551
Joined: 4/26/2002
From: Switzerland
Status: offline
Hi

the 4 ships near Djibouti i ordered Flank speed, but they move only about 1kts (Flank)

I have also ungrouped but that doesn't help. It is a clear path, no obstacle

It is since houres they don't move

Thank's for help

Andy

Newest version build 1009.27.6

Attachment (1)

< Message edited by Dimitris -- 4/21/2019 1:12:29 PM >
Post #: 1
RE: Ship doesn't move full speed - 4/12/2019 4:28:03 AM   
RoryAndersonCDT


Posts: 1827
Joined: 6/16/2009
Status: offline
Hi, upon loading and running the scenario here I get the following:



But they did start out at 1kt

Can you describe exactly how to reproduce this issue, ideally starting with a blank scenario with one side setup?

_____________________________

Command Dev Team

(in reply to morphin)
Post #: 2
RE: Ship doesn't move full speed - 4/12/2019 4:31:30 AM   
morphin

 

Posts: 551
Joined: 4/26/2002
From: Switzerland
Status: offline
Strange, it is now 02:37:19 time local and still 0 or 1 kts speed

Can you run for another 10 minutes?

Thank's
Andy

(in reply to RoryAndersonCDT)
Post #: 3
RE: Ship doesn't move full speed - 4/12/2019 4:39:48 AM   
morphin

 

Posts: 551
Joined: 4/26/2002
From: Switzerland
Status: offline
I can repea this. Always the same save file
Only start, time compression 5 sec. nothing else i make

It goes full speeed until about 00:21 local time then the top north slows down to 1kts and then the others also

It seems to me that either sprint and drift is active or an invisible obstacle

The ships change course all the time and slows down to 1kts again..

(in reply to morphin)
Post #: 4
RE: Ship doesn't move full speed - 4/12/2019 4:52:24 AM   
morphin

 

Posts: 551
Joined: 4/26/2002
From: Switzerland
Status: offline
I restartet everyting and now it seems to work

Realy realy strange. I was playing for about 4houres, reloaded this scenario at least 20 times and always had this behaviour

After shutdown the game and startup fresh it works

Some memory confusion

Andy

(in reply to morphin)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [RESOLVED] Ship doesn't move full speed Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.539