Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Regarding the STEAM not running error......

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> Regarding the STEAM not running error...... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Regarding the STEAM not running error...... - 4/3/2019 6:18:10 PM   
Stonedog


Posts: 89
Joined: 2/3/2003
Status: offline
This just started yesterday,with the latest small patch . It has kicked on the Run in ADMIN mode on our COMMAND.exe . Is this done for a reason, or was is this a bug that needs fixing. Its is easy enough for me to uncheck the Run in Admin mode, till the next update puts it right back again, so thats not a real solution long term.

Thank you in advance for any information on this,

Stone Dog
Post #: 1
RE: Regarding the STEAM not running error...... - 4/4/2019 7:57:34 AM   
Zathred

 

Posts: 59
Joined: 7/5/2018
Status: offline
Yesterday Steam went down for a short period during the middle of downloading the patch with ASP type errors from the servers. Let's hope they've not been compromised in some manner by nefarious actors.

< Message edited by Zathred -- 4/4/2019 7:25:56 PM >

(in reply to Stonedog)
Post #: 2
RE: Regarding the STEAM not running error...... - 4/4/2019 9:23:24 AM   
michaelm75au


Posts: 12989
Joined: 5/5/2001
From: Melbourne, Australia
Status: offline
I don't run my Steam in Admin mode, and I have no issues. I think that the issues seems to stem from Steam being able to access the files on the drive. New versions of Windows now have more restrictions on 'who' can access certain folders in their domain.

I notice the command.exe has the 'admin' mode on the file. This is the same for my Matrix vesrion exe as well.

If you turn it off, when the autorun runs and shows the Matrix menu, the flag is turned back on. Either Steam is doing this or the Matrix autorun.exe itself.
Flipping it off before starting Command itself, works fine om my Steam installation.

< Message edited by michaelm75au -- 4/4/2019 11:35:13 AM >


_____________________________

Michael

(in reply to Zathred)
Post #: 3
RE: Regarding the STEAM not running error...... - 4/21/2019 1:36:19 PM   
Dimitris


Posts: 12431
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Is this still a problem, with B1009.27.8/.9 ?

_____________________________


(in reply to michaelm75au)
Post #: 4
RE: Regarding the STEAM not running error...... - 4/22/2019 9:37:26 AM   
RevReese

 

Posts: 39
Joined: 11/26/2017
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Dimitris

Is this still a problem, with B1009.27.8/.9 ?


Still a problem for me, i still need to restart steam as administrator to play the game otherwise i get the steam not running error.

_____________________________

Husband, Gamer, Modder, Reader, Writer, Blogger!

(in reply to Dimitris)
Post #: 5
RE: Regarding the STEAM not running error...... - 4/22/2019 9:38:37 AM   
Dimitris


Posts: 12431
Joined: 7/31/2005
Status: offline
Anyone else ?

_____________________________


(in reply to RevReese)
Post #: 6
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> Regarding the STEAM not running error...... Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.117