Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Not working properly

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [American Civil War] >> Scourge of War Gettysburg Series >> Tech Support >> Not working properly Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Not working properly - 12/31/2018 4:44:59 PM   
jgorski52

 

Posts: 5
Joined: 10/1/2018
Status: offline
I've recently purchased the 150th Anniversary Edition. It was fine once. Then the next time I launched it, the titles were not readable; they were blank rectangles. What can I do?
Post #: 1
RE: Not working properly - 12/31/2018 5:03:38 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
site or steam version?

patch level and a report please,

How to get a DirectX Diagnostic file:

1. click on "START"
2. click "run"
3. type in "dxdiag" and click "OK"
4. check through the tabs and perform all tests
5. click "Save all Information..." and save the text file to a location of your choice

We prefer that DxDiag files be posted as message attachments rather than pasted into the body of the post.

once the report has been made, just attach it to your post as it's a Txt file which is then permitted to attach to the forum.

as your a new member, just send the report to me and i'll attach thanks

(in reply to jgorski52)
Post #: 2
RE: Not working properly - 12/31/2018 5:04:51 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
my guides explain how to install it correctly if you need to reinstall etc,

http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4099339

(in reply to zakblood)
Post #: 3
RE: Not working properly - 12/31/2018 6:30:37 PM   
jgorski52

 

Posts: 5
Joined: 10/1/2018
Status: offline
I'm sorry, how do you attach to the message?

< Message edited by jgorski52 -- 12/31/2018 6:31:36 PM >

(in reply to zakblood)
Post #: 4
RE: Not working properly - 12/31/2018 6:33:28 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
as your a new member, just send the report to me and i'll attach thanks

(in reply to jgorski52)
Post #: 5
RE: Not working properly - 12/31/2018 7:31:16 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
attached




Attachment (1)

(in reply to zakblood)
Post #: 6
RE: Not working properly - 12/31/2018 7:34:52 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)

Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz
Memory: 8192MB RAM

User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

Card name: NVIDIA GeForce GT 720
Display Memory: 5067 MB
Dedicated Memory: 995 MB
Shared Memory: 4071 MB
Current Mode: 1360 x 768 (32 bit) (60Hz)
Driver Date/Size: 10/26/2017

Realtek High Definition Audio
Date and Size: 6/24/2015


as you say the game worked before and now doesn't, first port of call is check the firewall and antivirus logs for errors with anything game related it permissions being stopped etc

(in reply to zakblood)
Post #: 7
RE: Not working properly - 12/31/2018 7:37:02 PM   
zakblood


Posts: 22128
Joined: 10/4/2012
Status: offline
then see if any of these settings help the game run

http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4454024

directplay for one is needed,

and as most game of a given age also like media player to be loaded, doesn't have to be the default player, just installed, try that one as well,

good luck

and make sure all the game pre requites are installed, drx 9c etc etc etc

(in reply to zakblood)
Post #: 8
RE: Not working properly - 12/31/2018 11:33:16 PM   
budd


Posts: 2759
Joined: 7/4/2009
From: Tacoma
Status: online
i'd also try here, there pretty good about helping out. Developers site.
http://www.norbsoftdev.net/forum/index/scourge-of-war-gettysburg

_____________________________

Enjoy when you can, and endure when you must. ~Johann Wolfgang von Goethe

"Be Yourself; Everyone else is already taken" ~Oscar Wilde

*I'm in the Wargamer middle ground*
I don't buy all the wargames I want, I just buy more than I need.

(in reply to zakblood)
Post #: 9
RE:Antietam Not working properly - 8/26/2019 5:20:11 PM   
stiffstarch

 

Posts: 1
Joined: 8/26/2019
Status: offline
I had SOW Gettysburg and the Antietam on an older computer. Now I have a newer more powerful system. Installed Gettysburg and after much trial and error finally got that to work.

Installed the Antietam module and it does not show up after game starts as an option under Other Battles

Any ideas or suggestions on how to get Antietam to work would be appreciated.

Thanks

(in reply to jgorski52)
Post #: 10
RE: RE:Antietam Not working properly - 8/28/2019 5:53:01 PM   
RebBugler


Posts: 216
Joined: 9/20/2012
From: Ouachita Mountains, Arkansas
Status: offline
Having just gotten a new rig also, I installed Antietam today with no issues. The installer directed to my GB install with no effort on my part. Maybe you changed the default location of your GB install so the Antietam install missed it. I suggest you uninstall Antietam, if it installed at all, and reinstall Antietam, directing the install to your Gb directory.

Also, check to make sure you don't have two GB installs. This could be why you're having issues.

< Message edited by RebBugler -- 8/28/2019 6:02:28 PM >


_____________________________

Designer - Scourge of War

(in reply to stiffstarch)
Post #: 11
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [American Civil War] >> Scourge of War Gettysburg Series >> Tech Support >> Not working properly Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.141