Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Glitch In Force Editor...

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> The Operational Art of War IV >> Tech Support >> Glitch In Force Editor... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Glitch In Force Editor... - 12/28/2018 10:22:52 PM   
MikeKozlowski

 

Posts: 14
Joined: 12/30/2014
Status: offline
Hello Everyone -

Got TOAW IV for Christmas, downloaded it and have had no real problems until I tried to start building a scenario.

I opened up the force editor window, and I can click on the right hand side (weapon and equipment) with no problems. But on the left hand side, the weapon/equipment data won't show up, the color/unit type/unit name/unit size buttons refuse to budge, no matter how I click them. I thought I might have had a problem with my mouse pad, so I installed my wireless mouse, but still no joy. In what possibly be a related issue, I can't change the programmed intelligence of enemy forces in regular scenarios - it's stuck at 'strong' no matter what, though it will let me change the human/computer advantage or disadvantage. Does that have to be changed in the Scenario Editor these days?

Thanks in advance,

Mike
Post #: 1
RE: Glitch In Force Editor... - 12/29/2018 1:39:07 AM   
Lobster


Posts: 3350
Joined: 8/8/2013
From: Third rock from the Sun.
Status: offline
quote:

ORIGINAL: MikeKozlowski

Hello Everyone -

Got TOAW IV for Christmas, downloaded it and have had no real problems until I tried to start building a scenario.

I opened up the force editor window, and I can click on the right hand side (weapon and equipment) with no problems. But on the left hand side, the weapon/equipment data won't show up, the color/unit type/unit name/unit size buttons refuse to budge, no matter how I click them. I thought I might have had a problem with my mouse pad, so I installed my wireless mouse, but still no joy. In what possibly be a related issue, I can't change the programmed intelligence of enemy forces in regular scenarios - it's stuck at 'strong' no matter what, though it will let me change the human/computer advantage or disadvantage. Does that have to be changed in the Scenario Editor these days?

Thanks in advance,

Mike



Add a piece of equipment to a unit first. Otherwise the left side has no function. Also read all of the force editor documentation.

< Message edited by Lobster -- 12/29/2018 1:40:13 AM >


_____________________________

http://www.operationbarbarossa.net/

"There are more things in Heaven and Earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy."

(in reply to MikeKozlowski)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> The Operational Art of War IV >> Tech Support >> Glitch In Force Editor... Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.113