Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Possible Dell WITW/E Issue??

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Gary Grigsby's War in the West >> Tech Support >> Possible Dell WITW/E Issue?? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Possible Dell WITW/E Issue?? - 7/28/2018 10:45:09 PM   
dereck


Posts: 2754
Joined: 9/7/2004
From: Romulus, MI
Status: offline
Okay I have been having a problem with my laptop and I think it may be some problem between my laptop and WITW and WITE.

This is the problem I have: Almost regularly once a month my laptop which is always plugged in will burp or something and go OFF the plugged in power cord and onto the battery. There are hoops I have to pump through where I have to uninstall the "Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery" while I have my battery out of the laptop and then put it back in and restart.

Here are the dates I had to reset my battery and uninstall the Microsoft driver:

2016-11-20
2016-12-23
2017-01-29
2017-03-11
2017-04-19
2017-05-22
2017-06-24
2017-07-23
2017-08-27
2017-10-04
2017-11-11
2017-12-16
2018-01-13
2018-02-21
2018-06-14
2018-07-28

Anyways I thought it was the computer (it's a Dell Alienware) but I've been off from playing any games from between February and around June. During that time I was on my laptop most every day but working on my photography to relaxe. Not once during the time when I didn't play a game did I have this problem. But when I started playing again in June this problem started happening again. Now I'm NOT going to stop playing these games but what could be causing this problem with this laptop when I play these games? Is there something in the Dell I need to disable or remove that interferres with WITE or WITW?

Has anybody else experienced anything like this? Like I mentioned, I'm not going to stop playing WITW or WITE but if I could get this Dell to stop doing this every month I'd love it.



_____________________________

PO2 US Navy (1980-1986);
USS Midway CV-41 (1981-1984)
Whidbey Island, WA (1984-1986)
Naval Reserve (1986-1992)
Post #: 1
RE: Possible Dell WITW/E Issue?? - 7/29/2018 9:01:45 PM   
Denniss

 

Posts: 6705
Joined: 1/10/2002
From: Germany, Hannover (region)
Status: offline
Check for a firmware/bios update?

(in reply to dereck)
Post #: 2
RE: Possible Dell WITW/E Issue?? - 7/30/2018 9:17:51 AM   
VPaulus

 

Posts: 3498
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Denniss

Check for a firmware/bios update?

... and drivers also.

(in reply to Denniss)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Gary Grigsby's War in the West >> Tech Support >> Possible Dell WITW/E Issue?? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.203