Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Sandbox campaign problems

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Scourge of War: Waterloo >> Tech Support >> Sandbox campaign problems Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Sandbox campaign problems - 6/14/2015 6:24:09 AM   
Tony1961

 

Posts: 10
Joined: 12/8/2013
Status: offline
Apologies if this has been flagged as a bug already, but I've been having problems moving units in the sandbox campaign. I detach units ok, but can't move any of them. Also, in the one sandbox campaign battle I've tried, the AWSD camera movement stopped working a few times and I had to rely on right-clicking on the menu bar. Not sure if this is a bug or just my pc. Be interested to know if anyone else has experienced this.
Post #: 1
RE: Sandbox campaign problems - 6/14/2015 7:51:03 AM   
mitra76

 

Posts: 364
Joined: 5/23/2011
Status: offline
> I detach units ok, but can't move any of them.

Do you click on the city name labels? If you click on the ground of city they don't move

_____________________________

Visit my wargame blog: http://warforgame.blogspot.it/

(in reply to Tony1961)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Scourge of War: Waterloo >> Tech Support >> Sandbox campaign problems Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.110