Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Missing typeset?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> Missing typeset? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Missing typeset? - 2/1/2015 8:46:03 PM   
Midcon113


Posts: 86
Joined: 12/18/2014
From: Wheaton, IL
Status: offline
Setting up a new scenario, imported the air base at Orland in Norway. Saved the file, called it up on my laptop to work on it some more, and called up the aircraft screen - and here's the result. The "O" in Orland is getting a funky ASCII character. EDIT: the issue also occurs when I reload the scenario on my Surface, so maybe it's a database issue?


Both my laptop (where the screen shot was captured) and my Surface Pro have the Steam version of the game installed and are both up to date. Not sure where the issue is. I'll post .scen as well.




Attachment (1)

< Message edited by Midcon113 -- 2/1/2015 10:32:29 PM >
Post #: 1
RE: Missing typeset? - 2/1/2015 8:48:20 PM   
Midcon113


Posts: 86
Joined: 12/18/2014
From: Wheaton, IL
Status: offline
Here's the file.

Attachment (1)

(in reply to Midcon113)
Post #: 2
RE: Missing typeset? - 2/1/2015 10:25:40 PM   
ClaudeJ


Posts: 1162
Joined: 3/8/2006
From: Belgique
Status: offline
It's the "slashed o" (Ø) that doesn't show up correctly (here I can't even load the Orland 2008.inst, maybe because that file was saved in ANSI).

While waiting for an official solution, a workaround would simply be to open "Orland 2008.inst" using Notepad for example (I do use Notepad++), and save it in UTF-8.

(in reply to Midcon113)
Post #: 3
RE: Missing typeset? - 2/1/2015 11:32:55 PM   
Midcon113


Posts: 86
Joined: 12/18/2014
From: Wheaton, IL
Status: offline
Jan - great suggestion - I'll try it out.

(in reply to ClaudeJ)
Post #: 4
RE: Missing typeset? - 2/2/2015 2:22:41 AM   
mikmykWS

 

Posts: 11524
Joined: 3/22/2005
Status: offline
thanks guys we'll take a look.

_____________________________


(in reply to Midcon113)
Post #: 5
RE: Missing typeset? - 2/8/2015 4:06:07 PM   
Midcon113


Posts: 86
Joined: 12/18/2014
From: Wheaton, IL
Status: offline

quote:

ORIGINAL: Jan Masterson

It's the "slashed o" (Ø) that doesn't show up correctly (here I can't even load the Orland 2008.inst, maybe because that file was saved in ANSI).

While waiting for an official solution, a workaround would simply be to open "Orland 2008.inst" using Notepad for example (I do use Notepad++), and save it in UTF-8.


Confirmed - this resolved the issue - thanks again Jan!

(in reply to ClaudeJ)
Post #: 6
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> Missing typeset? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.477