Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[Resolved]Non Functioning "Aircraft" button

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved]Non Functioning "Aircraft" button Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Resolved]Non Functioning "Aircraft" button - 10/31/2014 2:17:57 AM   
rmwilsonjr

 

Posts: 84
Joined: 1/8/2011
Status: offline
For some unknown reason, the 'aircraft' button that tells you the ready/available status of the selected airbase has stopped working. I initially thought it was just a bug in the scenario I was playing, but it is non functioning across all scenarios I've tried. The aircraft are still accessible through the add/edit mission menus. Anyone have any ideas or suggestions?

< Message edited by mikmyk -- 11/10/2014 12:41:25 AM >
Post #: 1
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 10/31/2014 9:34:55 AM   
MaB1708

 

Posts: 296
Joined: 8/13/2006
From: Freiburg(Germany)
Status: offline
Very quick first thought: the window is already open and has been moved out of vicinity.
Try going to "Game" --> "Options" --> "General" tab click on "Reset positions of secondary windows".

Cheers,

Martin


(in reply to rmwilsonjr)
Post #: 2
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 11/1/2014 12:32:20 AM   
mikmykWS

 

Posts: 11524
Joined: 3/22/2005
Status: offline
Yeah try resetting the positions. Per user request we started remembering the last positions and if players move them off screen or partially off screen the game tries to put there there again and fails. That button zeroes out those changes and life is good again. Please let us know if this doesn't work for you.

Mike

_____________________________


(in reply to MaB1708)
Post #: 3
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 11/2/2014 12:37:44 AM   
rmwilsonjr

 

Posts: 84
Joined: 1/8/2011
Status: offline
Thanks for the good idea, but that's a negative Ghostrider. Curiously, the Aircraft button lights up when you click it and visually seems to function normally, but nothing happens. I'm going to re-download the patch and reinstall it to see if that helps. After that, I'm stumped.

(in reply to rmwilsonjr)
Post #: 4
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 11/2/2014 10:09:29 PM   
DeSade

 

Posts: 156
Joined: 3/1/2004
Status: offline
can you look for command.ini file (should be in main CMANO folder), and submit it here? It will clear any doubts about window positioning

(in reply to rmwilsonjr)
Post #: 5
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 11/2/2014 11:46:30 PM   
mikmykWS

 

Posts: 11524
Joined: 3/22/2005
Status: offline
How'd this go?

If you could please post a save game where you are seeing this.

Thanks!

Mike

_____________________________


(in reply to DeSade)
Post #: 6
RE: Non Functioning "Aircraft" button - 11/8/2014 2:47:51 AM   
rmwilsonjr

 

Posts: 84
Joined: 1/8/2011
Status: offline
Mike,

The reinstall seems to have fixed whatever it was that wasn't working with the Aircraft button. It even fixed it in the saved games. Curiously, my top bar still says Build 568, even though it's Build 570 I've downloaded and installed, twice now. . Is THAT supposed to happen? R

(in reply to mikmykWS)
Post #: 7
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support >> [Resolved]Non Functioning "Aircraft" button Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.117