Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Base autodesign/upgrade not working

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Tech Support >> Base autodesign/upgrade not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Base autodesign/upgrade not working - 8/11/2013 5:42:56 PM   
Carlo One

 

Posts: 5
Joined: 5/31/2013
Status: offline
I just had my draft post get banned and erased because I tried to include a link to another thread re: ship autodesign issues. Thanks forums.

Bottom line is that the Base (both Space Port and Defensive Base) designs are no longer fully auto-updating; the MSP design in my current game failed to incorporate shields, while the defensive base design doesn't update with either shields or fighter bays. Have seen the same problem occur with defensive base designs across both games I've tried with 1.9.0.10, while in the previous game the MSP updated fully.
Post #: 1
RE: Base autodesign/upgrade not working - 8/17/2013 8:16:07 PM   
Carlo One

 

Posts: 5
Joined: 5/31/2013
Status: offline
After playing some additional time, it seems that the autodesign feature is working correctly, but that the AI now waits longer to change designs because of the ship/base construction size limitations.

(in reply to Carlo One)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Tech Support >> Base autodesign/upgrade not working Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.172