Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Hotkey 'A' not working?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Hotkey 'A' not working? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Hotkey 'A' not working? - 2/26/2011 7:02:55 AM   
qqqqqq666

 

Posts: 21
Joined: 4/20/2007
From: Greece
Status: offline
Hi again!

After not playing for some time i am giving a shot with the ROTS ver 1.501. In the vanilla game i thing that using Ctrl or Shift and clicking i could select some ships from the Ships and bases screen (filtered to the military ships). After that pressing 'A' i could activate their automation. Is this not true anymore? It is pretty tiresome to disband a manual fleet (for any reason :P ) and having to click on every former fleet ship to make them automatic.

Maybe (i hope) i am missing something.

Thanks
Post #: 1
RE: Hotkey 'A' not working? - 2/26/2011 8:49:53 AM   
Data


Posts: 3909
Joined: 1/3/2011
Status: offline
I always do this from the main view. Try like this: select all the ships you want from the ships and bases screen, exit it and hit A.
If it worked in the vanilla it should work here as well.

_____________________________

...Igniting stellar cores....Recharging reactors...Recalibrating hyperdrives....

(in reply to qqqqqq666)
Post #: 2
RE: Hotkey 'A' not working? - 2/26/2011 8:59:42 AM   
Data


Posts: 3909
Joined: 1/3/2011
Status: offline
jumped quicly in a game, indeed the A is not working...neither is my workaround
it's an interesting one, if we don't find a way around it we should report it so that it is fixed once more. Good find, qqqqqq666

_____________________________

...Igniting stellar cores....Recharging reactors...Recalibrating hyperdrives....

(in reply to Data)
Post #: 3
RE: Hotkey 'A' not working? - 2/26/2011 9:03:28 AM   
Data


Posts: 3909
Joined: 1/3/2011
Status: offline
i think i found someting. If you select all the military ships you want automated and make a fleet from them then you can automate the entire fleet (hit A while the entire fleet is selected in the main view). After this, even disbanding the fleet leaves them on auto.
Btw, I'm on the latest beta patch also; maybe it's important to note this.

_____________________________

...Igniting stellar cores....Recharging reactors...Recalibrating hyperdrives....

(in reply to Data)
Post #: 4
RE: Hotkey 'A' not working? - 2/26/2011 9:34:28 AM   
qqqqqq666

 

Posts: 21
Joined: 4/20/2007
From: Greece
Status: offline
Thanks for the response Data. I am not using any beta patch though.

I will try the workaround later when i get back, but i am sure that this should be fixed once more.

(in reply to Data)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Hotkey 'A' not working? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.172