Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Error 200 at launch

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Norm Koger's The Operational Art Of War III >> TOAW III Support >> Error 200 at launch Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Error 200 at launch - 12/5/2010 10:51:56 PM   
Matt57_slith

 

Posts: 7
Joined: 8/21/2007
Status: offline
Hi everyone,

I decided to give the beta a shot before the official 3.4 release but I can't launch the game ; the textbox says that there is an error with the S/N
the fact is, I checked it and the number is correct

I previously installed TOAWIII on my former PC, but not uninstalled,, is there a "unlicense/license" system to prevent multi-installation or something?
Post #: 1
RE: Error 200 at launch - 12/6/2010 7:20:10 AM   
Oberst_Klink

 

Posts: 4565
Joined: 2/10/2008
From: Germany
Status: online
Happened to me too, mate. Do the following:
Backup your Opart.ini file and your scenario and saved game folders. De-install ALL the different TOAW folders you might have. Re-install using the versions from 3.2.x to 3.4.201, I renamed all the Opart3.exe files to their version number in order to play the diferent versions of PBEM games in progress. e.g. Opart 3.4.201.EXE and so on.

_____________________________

My Blog & on Twitter.
Visit CS Legion on Twitter & Facebook for updates.

(in reply to Matt57_slith)
Post #: 2
RE: Error 200 at launch - 12/6/2010 11:04:40 PM   
Matt57_slith

 

Posts: 7
Joined: 8/21/2007
Status: offline
thanks for the answer, i'll try it

(in reply to Oberst_Klink)
Post #: 3
RE: Error 200 at launch - 2/11/2011 12:53:48 AM   
pmaidhof

 

Posts: 6
Joined: 11/27/2001
From: NY
Status: offline
Did it work? I have the same Error 200.

"There is an error with your serial number as entered. Please contact support@matrixgames.com for assistance. Error Code: 200".

Copied the TOAW III files from my old computer and tried installing on my current computer. The problem is that while I have my serial number, I cannot break the code of logging onto the Members Area of Matrix Games to "register" the game.

I can log onto the Matrix Games Forums, but cannot log onto the Members Area. I can't see why this is such an issue.



_____________________________

Semper Fi,

Pete

(in reply to Matt57_slith)
Post #: 4
RE: Error 200 at launch - 2/12/2011 2:07:07 AM   
pmaidhof

 

Posts: 6
Joined: 11/27/2001
From: NY
Status: offline

quote:

ORIGINAL: pmaidhof

Did it work? I have the same Error 200.

"There is an error with your serial number as entered. Please contact support@matrixgames.com for assistance. Error Code: 200".

Copied the TOAW III files from my old computer and tried installing on my current computer. The problem is that while I have my serial number, I cannot break the code of logging onto the Members Area of Matrix Games to "register" the game.

I can log onto the Matrix Games Forums, but cannot log onto the Members Area. I can't see why this is such an issue.



Resolved. Used findmyorder. Thanks anyway.

_____________________________

Semper Fi,

Pete

(in reply to pmaidhof)
Post #: 5
RE: Error 200 at launch - 2/12/2011 2:45:49 AM   
Silvanski


Posts: 2506
Joined: 1/23/2005
From: Belgium, residing in TX-USA
Status: offline
note that you have to enter the dashes in your serial number
example xxxx-xxxx-xxxx-xxxx


_____________________________

The TOAW Redux Dude

(in reply to pmaidhof)
Post #: 6
RE: Error 200 at launch - 10/10/2011 11:47:07 PM   
sPzAbt653


Posts: 9431
Joined: 5/3/2007
From: east coast, usa
Status: offline
I had a crash and am now getting the same 'error 200'. I have uninstalled and reinstalled 3.4.202 twice but still get the same eror. Wondered if anyone had any suggestions.

(in reply to Silvanski)
Post #: 7
RE: Error 200 at launch - 10/11/2011 4:58:38 PM   
Oberst_Klink

 

Posts: 4565
Joined: 2/10/2008
From: Germany
Status: online

quote:

ORIGINAL: sPzAbt653

I had a crash and am now getting the same 'error 200'. I have uninstalled and reinstalled 3.4.202 twice but still get the same eror. Wondered if anyone had any suggestions.

Steve,

there's no other way to install the versions step by step; I got all pre 3.4 versions insatlled and kept the .EXE, e.g. Opart3.4.173 up to Opart3.4.202. It's a bummer, but that way it should work wihout any hassles.

Klink, Oberst

_____________________________

My Blog & on Twitter.
Visit CS Legion on Twitter & Facebook for updates.

(in reply to sPzAbt653)
Post #: 8
RE: Error 200 at launch - 10/11/2011 9:12:45 PM   
sPzAbt653


Posts: 9431
Joined: 5/3/2007
From: east coast, usa
Status: offline
I thought 3.4.202 was a stand-alone install. I guess I should try getting all the 3.4 versions and installing them. That's quite silly though.

(in reply to Oberst_Klink)
Post #: 9
RE: Error 200 at launch - 10/13/2011 10:25:34 PM   
sPzAbt653


Posts: 9431
Joined: 5/3/2007
From: east coast, usa
Status: offline
No luck. I'm out of guesses, this is above my computer knowledge. I also had an issue with my software for work, and they eventually had to 'remote' access my machine and spent 25 minutes figuring out the problem. If this is something similar, I don't know how to go about correcting it. Does Matrix have tech people we can talk to ?

(in reply to sPzAbt653)
Post #: 10
RE: Error 200 at launch - 10/14/2011 11:10:28 AM   
1_Lzard


Posts: 528
Joined: 8/18/2010
From: McMinnville, OR
Status: offline

quote:

ORIGINAL: sPzAbt653

I thought 3.4.202 was a stand-alone install. I guess I should try getting all the 3.4 versions and installing them. That's quite silly though.


You might try taking them from Ralph's list, eh? The one on our private forums........




_____________________________

"I have the brain of a Genius, and the heart of a Little Child. I keep them in a jar under my bed!"

(in reply to sPzAbt653)
Post #: 11
RE: Error 200 at launch - 10/14/2011 6:44:37 PM   
ogar

 

Posts: 297
Joined: 9/6/2009
Status: offline
Steve,

here I am diagnosing computer problems from 3000 miles away, and no clue as to the system...

BUT
I think your problem occurred after the machine crash, correct ? Then tech support worked remotely on your system, correct ? And other applications are now running, but not TOAW, correct ?

I suspect that the crash mucked up Matrix' serial ID checking - either the routine cannot find the id record, or its own index/history of checking, as that error was the source of the earlier reports with ERROR 200.

I think 3.4.202 is stand-alone. Else all those people who skipped the betas could not install it and then get surprised at how different 3.4 is. You may install all the previous betas; I kept them as separate installs when I upgraded, but I was playing some games at earlier versions during the beta process.

Ralph would know. Have you checked with him ?

If you want to retain 3.2, or any of the betas, I think you will have to rebuild your 3.4 TOAW directory incrementally -- loading 173, and then 191 or whatever until you load 202 on top of it. (All the while copying the 173 directory, and renaming it; and then copying the 191 directory and renaming -- if you want to preserve these older beta versions.) But if you do not want to preserve all these versions, I think you can skip them.

I recollect your running on an older system and Ralph helped in the past, so what I did may not apply to your system. Anyway, I do think it's the serial nbr checking, and that would be a Matrix support issue; I'd focus on resolving that first vs the installation steps.

Good luck.

(in reply to sPzAbt653)
Post #: 12
RE: Error 200 at launch - 10/14/2011 10:33:18 PM   
sPzAbt653


Posts: 9431
Joined: 5/3/2007
From: east coast, usa
Status: offline
Thanks Ogar, that all sounds reasonable. I crashed and restored, and got other applications working, but no TOAW yet. This is on an XP machine. I tried Matrix support twice but all I got was - 'uninstall and reinstall'. I've tried that I don't know how many times and how many ways.

I also had all of the past updates but at one point I recently deleted all of them in order to be sure they were not the problem. As Kurt said, I can sneak in the double secret back door and get them if needed, but I tend to agree with what you said about 3.4.202 being the only file necessary.

I'll try Matrix support again.

(in reply to ogar)
Post #: 13
RE: Error 200 at launch - 10/16/2011 11:23:06 AM   
Oberst_Klink

 

Posts: 4565
Joined: 2/10/2008
From: Germany
Status: online
Stevo... it will take less time and try the 'Great solution'... as in earlier threads with the ERR200, it will work.

Klink, Oberst

_____________________________

My Blog & on Twitter.
Visit CS Legion on Twitter & Facebook for updates.

(in reply to sPzAbt653)
Post #: 14
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Norm Koger's The Operational Art Of War III >> TOAW III Support >> Error 200 at launch Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.333