Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Another Upgrade problem

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Empires in Arms the Napoleonic Wars of 1805 - 1815 >> Tech Support >> Another Upgrade problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Another Upgrade problem - 10/11/2010 1:32:59 AM   
BoerWar


Posts: 506
Joined: 6/12/2004
From: Arlington, VA
Status: offline
I loaded a second copy of the game in a new directory and then updated it to V 1.08.04. Now when I try to start a new game I get the attached screen which does not allow me to do anything. I get this even if I drop out and re-start the game in the old directory which has version 1.07.02 installed.

Any suggestions?






Attachment (1)

< Message edited by BoerWar -- 10/11/2010 1:33:28 AM >
Post #: 1
RE: Another Upgrade problem - 10/11/2010 1:45:53 AM   
BoerWar


Posts: 506
Joined: 6/12/2004
From: Arlington, VA
Status: offline
I loaded a saved game in he old version. It loads, but some of the text does not display. Here is a screenshot.






Attachment (1)

(in reply to BoerWar)
Post #: 2
RE: Another Upgrade problem - 10/11/2010 2:42:51 AM   
Dancing Bear

 

Posts: 1003
Joined: 2/21/2008
Status: offline
I don't know about the first issue, and it looks like one for Marshall, unless some of the other play testers can assist.

The second could well be a missing font set. A search of past posts wil likely reveal which font you need. See the thread titled "box text problems" a little further down the list of threads in the technical support forum for the solution (likely a reboot).

It is possible the two issues are related, in that the game is looking in wrong locations for both the opening selection of scenarios page and the missing font.

< Message edited by Dancing Bear -- 10/11/2010 2:56:16 AM >

(in reply to BoerWar)
Post #: 3
RE: Another Upgrade problem - 10/11/2010 11:56:27 AM   
BoerWar


Posts: 506
Joined: 6/12/2004
From: Arlington, VA
Status: offline
It seems odd that I'd be missing a font set since I've been playing the game for a couple of years with no issues like that. Would the upgrade have written over those font sets?

I'll try a fresh install with the second setup on a different hard drive.

(in reply to Dancing Bear)
Post #: 4
RE: Another Upgrade problem - 10/11/2010 12:52:10 PM   
Yearworld


Posts: 201
Joined: 9/21/2009
Status: offline
This happened to me the first time I loaded as well. Just restart your computer and the text will hopefully come back.

Kevin

(in reply to BoerWar)
Post #: 5
RE: Another Upgrade problem - 10/11/2010 3:38:53 PM   
BoerWar


Posts: 506
Joined: 6/12/2004
From: Arlington, VA
Status: offline
Aaagh, I did a whole uninstall and reinstall. The good news is that it is working now.

Thanks,
Doug

(in reply to Yearworld)
Post #: 6
RE: Another Upgrade problem - 10/13/2010 12:16:58 PM   
Marshall Ellis


Posts: 5630
Joined: 10/2/2001
From: Dallas
Status: offline
Doug:

This is an old problem that seems to exist in the installer. The installer is registering the font BUT it is not taking until a reboot BUT the funny thing is that this is not the case on all systems???!

_____________________________

Thank you

Marshall Ellis
Outflank Strategy War Games



(in reply to BoerWar)
Post #: 7
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Empires in Arms the Napoleonic Wars of 1805 - 1815 >> Tech Support >> Another Upgrade problem Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.188