Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Another bug?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Another bug? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Another bug? - 11/10/2009 10:41:50 PM   
Gregg

 

Posts: 142
Joined: 7/26/2004
Status: offline
Playing Japanese against AI in campaign game, now early Feb 1042.
I have noticed quite a few of my lightly damaged ships after repair at main bases in Japan (9 and 10 size ports), complete repairs with zero damage but still have anywhere from 6 to 17 flooding.
Is this a bug?
Gregg
Post #: 1
RE: Another bug? - 11/10/2009 10:42:56 PM   
Smeulders

 

Posts: 1879
Joined: 8/9/2009
Status: offline
Have they been put in a shipyard to repair major damage ?

(in reply to Gregg)
Post #: 2
RE: Another bug? - 11/11/2009 2:07:32 PM   
morganbj


Posts: 3634
Joined: 8/12/2007
From: Mosquito Bite, Texas
Status: offline
I don't understand.  How can they have zero damage, but still have flooding damage?  Do you mean they have no SYSTEM damage, but still have flooding.  That seems ok to me.

(in reply to Smeulders)
Post #: 3
RE: Another bug? - 11/11/2009 7:32:56 PM   
FOW

 

Posts: 499
Joined: 11/6/2008
From: England
Status: offline
A port will repair ALL system and fire damage, and ONLY Minor flotation and engine damage (plus major damage IF it is less than 5 )

For Major flotation and/or engine damage of 6 AND HIGHER, then a Repair Shipyard is required; and the ship must be put into 'shipyard mode' (not pierside or readiness modes).

(in reply to Gregg)
Post #: 4
RE: Another bug? - 11/11/2009 10:21:55 PM   
Gregg

 

Posts: 142
Joined: 7/26/2004
Status: offline
The CA with the 17 flotation damage was disbanded in Osaka, a size 10 port with shipyard, now all zero's except for flooding damage.
When it was first disbanded at Osaka, it was something like 11-17-0-2, it was hit by a Dutch torpedo down around Singapore towards the end of Dec 1941.
Flooding did get up to the high 30's before it was reduced by first docking and disbanding at Camron Bay.
Once the flooding got down to a reasonable level (the 17) I sent it to Osaka for repairs.
Gregg

< Message edited by Gregg -- 11/11/2009 10:24:31 PM >

(in reply to FOW)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Another bug? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.129