Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Reinforcment Bug?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [American Civil War] >> Forge of Freedom: The American Civil War 1861-1865 >> Reinforcment Bug? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Reinforcment Bug? - 7/2/2008 5:21:47 PM   
Romeo13

 

Posts: 56
Joined: 4/18/2008
Status: offline
New to the game... but I've come across somthing that is really irritating me...

I've set up my CSA to reinforce at Chattanoga... from just about every city which produces troops... moved my Commanders there... have a Corp and Divisions sitting there...

But every time I try to oragnize the troops into the Command structure, it looks like it works, but then does NOT complete the organization during the turn.

Some troops move in... many do not.

I've even tried moving the troops and Corp to another area, and organizing there, but still only some of the troops would move out of Chatanooga....

My "guess" is that somthing in the reinforement (ie, as troops move auto to Chat) is interupting the movement of the rest of my troops. This would explain the random nature of the problem.
Post #: 1
RE: Reinforcment Bug? - 7/2/2008 8:01:40 PM   
morganbj


Posts: 3634
Joined: 8/12/2007
From: Mosquito Bite, Texas
Status: offline
Check one of the units and see if the "auto reinforce" button is still set to Chatanooga.  If it is, no matter what you do, it will always try to end up there.  I've made the same mistake myself.

(in reply to Romeo13)
Post #: 2
RE: Reinforcment Bug? - 7/3/2008 10:05:57 AM   
GShock


Posts: 1245
Joined: 12/9/2007
From: San Francisco, CA - USA
Status: offline
It's not random.
Troops have initiative and difficulty in movement (look at the color of the arrows). Move all the possible via Rail but also add the auto-join button to target. It helps. 

(in reply to morganbj)
Post #: 3
RE: Reinforcment Bug? - 7/3/2008 3:11:25 PM   
Romeo13

 

Posts: 56
Joined: 4/18/2008
Status: offline
I don't think some of you are seeing the problem...

Problem I'm having is with the automatic reinforcement you do from the CITY screen, the one where it auto moves forces it produces to a set location.

For some reason as those forces move in, during the resolution of the turn, it interupts forces who are already there from doing what they are ordered to do... even going so far as NOT entering into a Divisional container when both the division, and the unit, START the trun in the province.  There is no movement of the Divisional container, or the Brigade... so there is no difficulty...

I'm also doing this with initiative turned OFF, so that should not be a problem...

I can do the same moves manualy and they work (ie move the Brigades by hand), but anytime a brigade moves into that province using the automatic reinforcment button (city screen) it somehow messes up the orders for units in that province.

(in reply to GShock)
Post #: 4
RE: Reinforcment Bug? - 7/3/2008 3:13:44 PM   
Romeo13

 

Posts: 56
Joined: 4/18/2008
Status: offline

quote:

ORIGINAL: bjmorgan

Check one of the units and see if the "auto reinforce" button is still set to Chatanooga.  If it is, no matter what you do, it will always try to end up there.  I've made the same mistake myself.



Hmmm, UNITS have an auto reinfoce? I'll have to go look... thanks


(in reply to morganbj)
Post #: 5
RE: Reinforcment Bug? - 7/3/2008 3:48:25 PM   
ericbabe


Posts: 11927
Joined: 3/23/2005
Status: offline
If you have a brigade set to reinforce "Chattanooga" and then you put this brigade in a division, if the brigade is still set to reinforce "Chattanooga" it will leave the division and move toward Chattanooga.  Either clear the reinforcement after the brigade is in the division, or else set the division as the thing you want to auto-reinforce.  Is this what's going on perhaps?


_____________________________



(in reply to Romeo13)
Post #: 6
RE: Reinforcment Bug? - 7/5/2008 2:55:47 PM   
Romeo13

 

Posts: 56
Joined: 4/18/2008
Status: offline
Yep, I figured that once the unit reached its destination (order given from the reinforce on the city menu) it would "clear" that move order... looks like I need to go in and manualy clear the order once the newly created unit reaches its destination...


Explains what I've been seeing... thanks.

(in reply to ericbabe)
Post #: 7
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [American Civil War] >> Forge of Freedom: The American Civil War 1861-1865 >> Reinforcment Bug? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.336