Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Has anyone else have this problem?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [Sports] >> Maximum-Football 2.0 >> Maximum-Football Support >> Has anyone else have this problem? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 5:24:15 AM   
MAF


Posts: 22
Joined: 3/4/2006
Status: offline
I don't know if this was covered before, but when I play the game on my laptop, the uniforms look like this. My laptop is Compaq Presario 2500, and my graphic card is a ATI Radeon IGP 345M.

Any info is appreciated.




Attachment (1)
Post #: 1
RE: Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 5:47:38 AM   
DONMVP

 

Posts: 1377
Joined: 3/6/2006
From: Husker in california
Status: offline
well if i was making those uniforms , i`d say i screwed up and mislabled u2 and u3 uniform parts .But that looks more then that . Double check make sure your chief and colt files have shoulders listed as U2 AND BODY AS U3 . Sorry have no other answer to help . But knowing the guys on here someone figure it out .

(in reply to MAF)
Post #: 2
RE: Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 6:11:14 AM   
MAF


Posts: 22
Joined: 3/4/2006
Status: offline
I should mention this the problem is with every team uniforms, not just the 2 teams in the screenshots.

(in reply to DONMVP)
Post #: 3
RE: Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 8:50:05 AM   
dreamvar

 

Posts: 8
Joined: 9/27/2007
Status: offline
The first thing to do is go get the latest drivers for your video card.

(in reply to MAF)
Post #: 4
RE: Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 11:42:38 AM   
Tbird


Posts: 1187
Joined: 12/15/2004
Status: offline
Try turning down the details if the video drivers fail

_____________________________


(in reply to dreamvar)
Post #: 5
RE: Has anyone else have this problem? - 10/14/2007 11:15:33 PM   
David Winter

 

Posts: 5158
Joined: 11/24/2004
From: Vancouver, BC
Status: offline
That's caused by lack of dedicated video memory. Laptop video cards share memory with the rest of the system.

thanks
david

(in reply to Tbird)
Post #: 6
RE: Has anyone else have this problem? - 10/15/2007 7:46:49 AM   
MAF


Posts: 22
Joined: 3/4/2006
Status: offline
Thanks for the information. It doesn't effect gameplay, so I can play around it.

(in reply to David Winter)
Post #: 7
RE: Has anyone else have this problem? - 10/18/2007 5:40:23 PM   
sttfrk

 

Posts: 19
Joined: 12/20/2006
Status: offline
I've been playing my Dell laptop (despite it not meeting game specifications) and have had no problems so far.  Game looks great. 

(in reply to MAF)
Post #: 8
RE: Has anyone else have this problem? - 12/16/2007 9:01:55 AM   
Marauders

 

Posts: 4428
Joined: 3/17/2005
From: Minnesota
Status: offline
MAF,

Which resolution is the game set at on your laptop?

Are you using XP or Vista?

How much total system memory does your laptop have?

Can you get into the BIOS to check how much memory the GPU has been allocated?

If you can add more system memory (a good idea anyway) and set the BIOS to allow more memory to be allocated to the GPA, your problem may be resolved.

(in reply to sttfrk)
Post #: 9
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [Sports] >> Maximum-Football 2.0 >> Maximum-Football Support >> Has anyone else have this problem? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.121