[Logged] Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support



Message


RIPperSVK -> [Logged] Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (4/7/2020 1:10:39 PM)

Loading the attached save fails with "Object reference not set to an instance of an object". Playing CMO version 1.01.11343 (latest steam version).

This issue happened sometime during my playing of the Don of a new era scenario (for the US side), all saves in the playthrough following some time are broken.




Dimitris -> RE: Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (4/7/2020 1:42:43 PM)

Hi,

If you apply the current public update and resume from the most recent save, does the problem happen again ?




RIPperSVK -> RE: Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (4/7/2020 4:30:01 PM)

Hi,

yes, the problem still occurs.




Rory Noonan -> RE: Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (4/8/2020 5:05:41 AM)

Logged for investigation.

0013778




Dimitris -> RE: Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (4/19/2020 8:26:13 AM)

Apologies, I should have phrased this a bit better:

The generated saves like that one that you posted are "unsalvageable", for lack of a better term. So if you try to load them even with the new updated you will still get the same error.

If you do a fresh playthrough of the scenario, with the updated build, does it again generate new corrupted saves?

Thanks.




Dimitris -> RE: Loading save fails with "Object reference not set to an instance of an object" (7/1/2020 6:31:03 AM)

bump




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.0234375