beta v1.00.05 is out. (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> WarPlan



Message


Alvaro Sousa -> beta v1.00.05 is out. (1/6/2020 2:25:45 AM)

Hoping this will be the official patch version this week.




tigercub -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/6/2020 2:38:47 AM)

Alvaro so man power has been fixed now?

Tigercub




tigercub -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/6/2020 3:57:18 AM)

seen thanks




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/6/2020 2:01:27 PM)

Manpower is fixed it was double dipping. If you all verify it would be great.




tigercub -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/7/2020 3:04:31 AM)

yes is fine now! on our tests.

Tigercub




ncc1701e -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/7/2020 6:32:15 PM)

Ship it!




Rosseau -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 2:40:12 PM)

Is anyone else getting junk characters when opening any scenario in the editor?




ago1000 -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 3:08:35 PM)

Only when I loaded a mod (graphics) in the scenario folder. When I removed all the mods from the scenario folder the editor cleared up. Give it a try




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 3:11:32 PM)

I known that my mod is unusable in the Editor. Why, I do not know. Bit no biggie, just remove the mod. The game will fall back on the stock graphics and all is well.




ago1000 -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 3:13:33 PM)

@PanzerMike - Great Mod by the way. Use it all the time. Gave you props on my youtube channel.




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 3:47:56 PM)

What is the issue? Is it with Panzer Mike's mod? I'll take a look.




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 6:10:42 PM)


quote:

ORIGINAL: ago1000

@PanzerMike - Great Mod by the way. Use it all the time. Gave you props on my youtube channel.

Thanks!




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 7:33:57 PM)

I loaded up Mike's mod in the editor no junk characters.




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 7:55:10 PM)

Ow, I will try that tomorrow. I played around in the Editor a while back and had to remove my mod: the graphics were all messed up. Which I found weird, since they displayed just fine in the actual game.




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/8/2020 9:21:16 PM)

I just did the mod not the graphics.

Dont change the size of the image from the original.




Rosseau -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 2:39:02 AM)

I'm enjoying a game right now, so won't be using the editor.

However, if I want to edit a campaign, what vanilla files do I need to replace Mike's mod file(s) with. I'm thinking just units.png but that alone did not help. Thanks!




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 7:42:36 AM)

Ok, I found the culprit (at least in my case).

Look at this:
[img]https://i.imgur.com/qhubP8d.png[/img]

The Graphics in the editor are a mess. This is the result of copy/pasting my mod into the campaign map.

By proces of elimination I found out what png file causes it. It was movepath.png.

If you leave that one out all is well:
[img]https://i.imgur.com/iUAq1pc.png[/img]

This is what campaign map looks like:
[img]https://i.imgur.com/Ldkoytr.png[/img]

Why movepath.png screws everything up I don't know, but I don't think you need it in the editor anyway.




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 12:50:26 PM)

This type of error says that someone put the wrong size image replacing the movepath.

It should be 1530x76 pixels

The horizontal width for each tile should be 90 pixels




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 1:09:43 PM)

That someone would be me, probably....
I will check movepath.png if something is wrong with it when I get home.




Rosseau -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 2:19:08 PM)

Thanks for looking into this for us. I hope we don't have to lose those cool HQ figures that are "out of the box" so to speak.

Such a good mod, I was planning on doing the editing in a vanilla installation and then add the mod to play!

I will checkout removing the movepath file if it doesn't affect things.




shadowX -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 3:07:29 PM)

well guess this patch only fixes the "ai not responding" bug in any new camps we start? i just installed the .05 patch and loaded my saved game where the ai stopped playing and it still doesnt play. i even reloaded a the turn from the beginning and replayed my turn and when i clicked the end play button the partisans poped up then nothing. the task bar went blank and the ai stopped playing. was hopeing to finish this camp but doesnt look like that will happen.




Zovs -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 4:26:52 PM)

I'd just start another.




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/9/2020 4:40:53 PM)


quote:

ORIGINAL: shadowX

well guess this patch only fixes the "ai not responding" bug in any new camps we start? i just installed the .05 patch and loaded my saved game where the ai stopped playing and it still doesnt play. i even reloaded a the turn from the beginning and replayed my turn and when i clicked the end play button the partisans poped up then nothing. the task bar went blank and the ai stopped playing. was hopeing to finish this camp but doesnt look like that will happen.


Email me the game. Is it PBEM?




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/10/2020 9:23:08 AM)


quote:

ORIGINAL: Alvaro Sousa

This type of error says that someone put the wrong size image replacing the movepath.

It should be 1530x76 pixels

The horizontal width for each tile should be 90 pixels

Nope, there is nothing wrong with my movepath.png as such. Size is correct. Something else is wrong. I copied the original movepath.png supplied with the game into the campaign map and started the editor. Same garbled graphics!

So the editor just can't handle ANY movepath.png in its campaign directory. So just leave that file out if you are in the editor and all seems fine. So you can use my mod, just minus the movepath.png

@Alvaro, maybe you can fix this. Not a big deal, but it is kinda weird the editor won't swallow the original movepath.png let alone any modded movepath.png




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/10/2020 12:46:20 PM)

Someone modified the movepath and it was fine. I test it myself.




Journier -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/10/2020 1:13:56 PM)


quote:

ORIGINAL: shadowX

well guess this patch only fixes the "ai not responding" bug in any new camps we start? i just installed the .05 patch and loaded my saved game where the ai stopped playing and it still doesnt play. i even reloaded a the turn from the beginning and replayed my turn and when i clicked the end play button the partisans poped up then nothing. the task bar went blank and the ai stopped playing. was hopeing to finish this camp but doesnt look like that will happen.



this patch should have fixed the issue for ongoing games. It did for me when I was testing the beta.

maybe you had a new different reason for the game freezing, send the save to Alvaro, he will fix it.




PanzerMike -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/10/2020 1:35:17 PM)


quote:

ORIGINAL: Alvaro Sousa

Someone modified the movepath and it was fine. I test it myself.

I assure you that in my install, copying the ORIGINAL movepath.png to the campaign directory makes the graphics go awry.
Here:
[img]https://i.imgur.com/xIpIQjh.png[/img]

That is the movepath.png from last october and I don't know any better than that is the one supplied with the game.
If I delete that png file, the editor graphics are normal.




Alvaro Sousa -> RE: beta v1.00.05 is out. (1/10/2020 3:34:11 PM)

I just PMed you on this issue. You might have an older copy of the image.




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
4.296875E-02